Úgy jár, mint egy középkori ember? Ebből a videóból kiderül!

2017. október 7. 9:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Ahol az MSZMP vezetői ebédeltek, ott premier lesz november 1-jén Az Engedj be! című darab egy vámpír lány és egy fiú barátságáról, majd szerelméről szól egy különleges helyszínen.
Rekordméretűre hízott a kormány Ha a minisztereket, államtitkárokat és helyettes államtitkárokat is összeadjuk, akkor 297 embernek van kormányzati tisztsége.
Férfi kosárlabda NB I: a Szeged csak felzárkózni tudott Kecskeméten A Kaposvár Sopronban lép pályára este.
Tegye tartalmassá a hosszú hétvégét, válasszon a családi programok közül! Számos családi program várja a gyerekeket a hétvégén: kölyöknap a Nemzeti Színházban, ünnepi Czifra Palota a Müpában, ráhangoló-koncert, jazz-játszótér és mozifilmek
Tarlós szerint áprilisig már nem érdemes foglalkozni a Római-parttal Az átengedett, majd elgáncsolt római-parti népszavazás óta hirtelen megváltozott a védmű mellett eddig kardoskodó Tarlós István véleménye.
Egy sor veszély fenyegeti a világot - Íme a tíz legnagyobb Egyelőre a nyugalom szigetének tűnnek a piacok, de bármikor újabb geopolitikai veszélyek realizálódhatnak - vélik friss elemzésükben a BlackRock szakemberei. Az alapkezelő tíz olyan potenciális...

Top hírek:
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Fantasztikus börtönnaplót ír egy magyar rab patkányokról, kondizásról és a becsempészett finomságokról "nézzétek meg az oldalamat én megmutatom mi az igazsag tudom ezért biztos büntetést fogok kapni és megfognak hurcolni érte de muszáj megtudni tok hogy nem olyan édes az élet a börtönökben"
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Vasárnap délutánig kirándulóidő, az ünnepen szakadó eső várható Reggelenként már elkel a télikabát.
A mindentől eltiltott Blatter meghívást kapott a foci vb-re Vlagyimir Putyin hívta meg az ex FIFA elnököt Oroszországba.