Novembertől könnyebb lesz a betegeknek

November 1-jétől e-recepteket állítanak ki a háziorvosok. Akkor kezdi meg a működését ugyanis az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT).

2017. október 7. 9:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vége az e-egészségügyi rendszer próbájának Az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) próbaidőszaka hibátlanul zajlott le, a rendszerhez november 1-jével valamennyi közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatónak csatlakoznia kell - ...
Hibamentes volt az e-egészségügyi rendszer próbaidőszaka Hiba nélkül zajlott le az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) próbaidőszaka.

Friss hírek
Rántott palacsinta sonkával töltve
Korda Györgyék villája milliárdos tétel A rózsadombi ingatlan jóval többet ér néhány százmilliónál.
Megérkezett az első vízálló Kindle Tíz éves a Kindle, ideje volt egy vízálló modellnek.
FIFA 18 - a rajongók kérésére került vissza egy törölt Ultimate mód A tavalyi résszel ellentétben a FIFA 18 Ultimate Team módjában nem volt ott a két játékos számára kitalált Guest mód, de a rajongói felháborodást követően visszakerült ez a lehetőség is.
A konyha az otthon lelke Tervezése nagy kihívás, alapos átgondolást igényel.
Ma csendben marad Lázár Múlt héten volt a 100. "Kormányinfó, de a 101. alkalomra még legalább egy hetet várni kell. Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökönként szokta tartani a kormányzati...

Besétálunk a patikába, felmutatjuk a személyinket és már nálunk is a gyógyszer Idén november elsejétől indul Magyarországon az e-recept. Ennek és az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér segítségével sokkal könnyebben, papír nélkül válthatjuk ki orvosságainkat....
Nagy bajba kerültek a sürgősségi betegellátók A Magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamara Országos Elnöksége szerint a hazai járóbeteg ellátásban dolgozó szakdolgozók helyzete sok helyen romlott. A problémák már a betegeket is érintik, és a helyzet ...
Információs sztráda nyílik az egészségügyben 2017 novembertől kötelező minden ellátási eseményről adatot szolgáltatni az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térnek (EESZT), addig azonban számos teendőjük van még az intézményeknek, az orvosok...

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Mindenkit megdöbbentett, amit az emberi agyban találtak Olyan rendszert sikerült megfigyelni, ami évszázadokig észrevétlen maradt.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Erről beszélni olyan, mint hogy milyen volt a napod Fiatalokkal beszélgettünk az előbújásról, a bizalomról és a nyitottságról. Videó.
Elképesztő fantomgól szórta ki az USA-t a vb-ről Bizarr gól hozta az Egyesült Államok bukását, Panama először vesz részt futball-vb-n.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.