Kiskamaszok pénztárcája - Mennyi a zsebpénz?

A szülők 52 százaléka az iskolai büfében való vásárlásra ad pénzt.

2017. október 7. 9:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Fantasztikus sült gesztenye - A velemi gesztenyeünnepen lestük el a sütési trükköket Tedd hangulatosabbá gesztenyesütéssel az őszi-téli estéket. Elárulunk hozzá néhány praktikát.
Tállai: 155 ezer ügyfelet segített a NAV támogató ellenőrzése Idén augusztus 31-ig 90 ezer hagyományos revíziót, és 155 ezer úgynevezett támogató jellegű ellenőrzést indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Új korba lépett a csillagászat A gravitációs hullámok megfigyelése egy teljesen új ablakot nyitott a világegyetemre. A segítségükkel érzékeljük az amúgy teljesen láthatatlan fekete lyukak jelenlétét az univerzumban. Sőt ezek a mindennapi élethez látszólag a legkevésbé sem kapcsolódó jelenségek máris választ adtak egy olyan, fundamentális kérdésre, hogy honnét is származik mindaz a sokféle anyag, ami körülvesz minket itt a Földön.
Szijjártó: a döntéssel Európa biztonságának totális feladása történt Az Európai Parlament jogi ügyekkel foglalkozó szakbizottságának döntése után senkiben nem lehet kétség, hogy létezik az a terv, amelynek alapján Brüsszel a menekültek betelepítésén dolgozik - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Eszement gyors lesz az okostelefonokba készülő új Snapdragon processzor A Qualcomm már javában fejleszti a Snapdragon 855-ös processzorát, ami 2019 előtt biztosan nem jelenik meg, de a bennfentesek már suttognak róla.
Gyerekként ha nem lopott, nem is evett, most ő segít a magafajta gyerekeken Oláh Attila a börtönből ki-be járkáló visszaesők tipikus sorsát produkálta, amikor a legváratlanabb helyről jött a fordulópont.

Top hírek:
A magyar érdekeltségekkel is rendelkező üzletember nyeri a cseh választást Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztosan nyeri a választást.
Óriási bírói hibából jött a Barcelona-gól A tökutolsó Málagát verték végül nagyon sima meccsen, továbbra is vezetik a bajnokságot.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Új információk a veronai halálbusz ügyéről Vizsgálja a magyar rendőrség, hogy a Verona közelében balesetet szenvedett magyar üzemeltetésű autóbuszba legálisan vagy illegálisan építettek be pót-üzemanyagtartályt.
Andrej Babis pártja aratott győzelmet a cseh választásokon Az Andrej Babis vezette jobbközép ANO mozgalom magabiztos győzelmet aratott a hétvégi csehországi képviselőházi választásokon.
Orvos vagyok, bármikor jogom van látni téged meztelenül! Macron elnök parlamenti képviselője hónapokon át kínozta, szexuálisan megalázta titkárnőjét.