Egyesül három takarékszövetkezet

Várakozásaik szerint így jelentősen megnő a piaci szerepük.

2017. október 7. 9:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Tízezrek vonultak utcára Barcelonában Spanyolország egységéért tüntetve tízezrek vonultak utcára csütörtökön Barcelonában a spanyol nemzeti ünnepen, amelyet az amerikai kontinens felfedezésének emlékére  tartanak ezen a napon.
Bejelentette lemondását a román kormány három szociáldemokrata minisztere Bejelentette lemondását a bukaresti kormány három szociáldemokrata minisztere csütörtökön a Szociáldemokrata Párt végrehajtó bizottságának ülésén, miután korábban Mihai Tudose kormányfő szükségesnek nevezte leváltásukat.
Az EU kész továbblépni, ha London jobb ajánlatot ad a brexitre Sosem könnyű több évtized után szétköltözni.
Mozgásban a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds Mozgásban is megmutatta magát a Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds.
Nagy Októberi Kavarás
Bros before human rights: Steven Seagal végre Dutertével is lejattolt Megvan a grand slam: Putyin, Lukasenka és Kadirov után a Fülöp-szigetek elnökével is összehaverkodott a amerikai-szerb-orosz színész, zenész és harcművész.

Top hírek:
A sors útjai - 76. rész Amelia próbál segíteni a lányán de Fernanda nem tud megbocsájtani az édesanyjának. Pedro váratlan segítséget szerez, egy ügyvédet, Felipet. A tárgyaláson elszabadulnak az indulatok.
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Az Orvosmeteorológiai percek 2017. október 12-i adása
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.