Gyurcsány lesöpörte a sakktáblát

2017. október 7. 9:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyurcsány Ferenc rátalált a baloldali megoldásra Egy a tábor, de önállóak a zászlók - kiadta a jelszót Gyurcsány Ferenc.
Hidat újítottak fel a kétfarkúak Szentendrén Megunták a szentendrei önkormányzat töketlenkedését, és megerősítettek, lefestettek egy fa gyaloghidat.
Antiszemitizmus - az európai baloldal utolsó reménye Egyre több országban válik nyilvánvalóvá, hogy a hagyományos baloldali politika nem alkalmas a valóságos problémák megoldására. A hagyományos baloldali pártok teret vesztenek, és úgy tűnik, nem maradtak politikai tartalékaik, ezért a muszlim bevándorlók szavazataiért kell küzdeniük. Ehhez azonban nem vezet más hatékony út, mint az antiszemitizmus integrálása politikájukba.
Bezárt az első benzinkút Bezárt az ország első és egyben legöregebb benzinkútja. 81 év után húzta le a rolót a tulajdonos, akinek az édesapja nyitotta meg a kutat még 1936-ban. A 88 éves férfi azonban már nem tudja irányítani a benzinkutat, nincs aki átvegye tőle, ezért úgy döntött, hogy ...
Új kancellár és új kormánykoalíció jöhet Ausztriában Hajrájához érkezett az osztrák választási kampány, négy nappal a vasárnapi szavazás előtt javában folynak a koalíciós találgatások. Elemzők szerint szinte bizonyos, hogy vége szakad az Osztrák Szociáldemokrata Pártból (SPÖ) és a konzervatív Osztrák Néppártból (ÖVP) álló nagykoalíció kormányzásának, és Ausztriát egy új páros, új kancellár egy új politika jegyében irányítja majd.
A bolíviai fociválogatott szemében felcsillant a remény, de csak a Football Manager vezette őket félre Azt hitték, leszerződtethetnek egy sztárjátékost, mert félig bolíviai. Érdemes nem egy videojátékból tájékozódni ilyen ügyekben.

Top hírek:
10 éve jelent meg az In Rainbows, azaz az első mp3-lemez, amiért fizettem is
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Erdoan konkrétan elaludt a sajtótájékoztatója közben
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
Elhagyta a felesége Harvey Weinsteint a zaklatási botrány miatt Georgina Chapman szerint megbocsáthatatlan, amit a férje tett.
Elképesztő fantomgól szórta ki az USA-t a vb-ről Bizarr gól hozta az Egyesült Államok bukását, Panama először vesz részt futball-vb-n.