Törzsszurkoló: Gyűlölöm a fociválogatottat!

Még nem telt el másfél év azóta, hogy az egész ország futball-lázban égett, utcabál volt a nagyvárosokban az Eb-sikerek miatt, de máris az apátia jelei mutatkoznak a szurkolók körében. Hiába a rengeteg állami pénz, előrelépés legfeljebb az infrastruktúra terén mutatkozik, ám se jobb foci, se több néző nincs.

2017. október 7. 9:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Kilőtték a Fehér Özvegyet Szíriában Egy szíriai légitámadásban veszíthette életét még júniusban az a brit édesanya, aki öngyilkos merénylőket toborzott az Iszlám Állam számára értesült a Guardian. A lap úgy tudja, hogy az ötvenéves, Fehér Özvegynek nevezett Sally Jones egy dróntámadás áldozata lehetett, halálhírét azonban a helyi források egyelőre még nem erősítették meg.
Katus Attila elárulta, mikor szeretne gyereket vállalni Egy műsorban árulta el.
1600 kilométert utazott, hogy magáévá tegyen egy 9 éves kislányt A kétgyermekes apát szerencsére nem egy ártatlan gyermek, hanem a zsaruk várták.
Félmeztelenül lógott ki a kocsiból az anya, brutális véget ért az élete (18+ videó) Egy orosz nő halt meg egy autóbalesetben a Dominikai Köztársaságban. A 35 éves Natalia Borogyina levette a bikini felsőjét, majd kihajolt az autó ablakából, miközben a kocsi haladt előre az úton. Az egygyermekes anya szórakozásának aztán rossz vége lett, mert ahogy kihajolt, egy közlekedési lámpának ütközött.
Katalin hercegné féltékeny Meghan Markle-re? A hercegné állítólag úgy érzi, nem kap elég figyelmet a terhessége, mert mindenki azt várja, mikor jelenti be Harry herceg, hogy eljegyezte barátnőjét.
Így készülj fel egy természeti katasztrófára! Ijesztő gondolat, hogy bekövetkezik egy természeti katasztrófa, de érdemes felkészülni rá, főleg, ha az ember olyan vidéken él, ahol ennek az esélye elég magas. Egy táskát ebben az esetben érdemes az ágy alatt tartani, amelybe minden olyan szükséges dolgot beleteszünk, amivel lehetőséget biztosítunk magunk számára a túlélésre.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Liptai Claudia kisfia már ilyen nagy - Az egyéves Marcellról cuki fotó készült Liptai Claudia ennivaló fotót posztolt két gyermekéről.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Rajong az elhunyt Carrie Fisherért a kutyája - fotó Szívfacsaró képet töltöttek fel a Carrie Fisher kutyájának, Garynek létrehozott Instagram-profiljára. A fotón a francia buldog bűvöli a tévéképernyőt, amelyen a Csillagok háborúja filmsorozat következő részének előzetese fut. Ebben a Leia hercegnőt alakító, tavaly elhunyt színésznő is feltűnik. Épp nézem Az utolsó Jedik előzetesét, anyukám gyönyörűbb, mint valaha áll a megható kép leírásában.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.
Hány százalékos páratartalom legyen a lakásban? Ha nem ideális, penészedés indulhat meg Nemcsak a hőérzet, de az egészség szempontjából is lényeges kérdés.