Telefonon egyeztetett Trump és a francia elnök

Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel egyeztetett telefonon pénteken a közös terrorellenes fellépésről az afrikai Száhel-övezetben.

2017. október 7. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az emberek 30 százaléka tartja megfelelőnek Trump elnökségét A Gallup közvélemény-kutató intézet 134 országban végzett felmérése szerint a megkérdezettek 30 százaléka tartja megfelelőnek az Egyesült Államok vezető szerepét Donald Trump elnöksége idején.
Davosban találkozik Theresa May és Donald Trump A davosi világgazdasági fórumon találkozik Theresa May brit kormányfő és Donald Trump amerikai elnök - közölte péntek este May hivatala
Trump magyar származású extanácsadóját a magyar rendőrség körözi Az elfogatóparancs nem zavarta Szijjártót sem.
Bejött Trump keménykedése, 38 milliárd dollár adót fizet az Apple 9600 milliárd forintnyi adót fizet a külföldi készpénze után a cégóriás.
A Fehér Ház orvosa szerint semmi baj nincs Trump kognitív képességeivel Az Egyesült Államok elnöke több állatot is felismert képekről, illetve hibátlanul másolt le egy kockát is.
Egy nigériai humorista is elismerte, hogy Trumpnak igaza van, Nigéria egy szarfészek Sokaknak nem tetszett és a nemzetközi közösség is felháborodott, hiszen Trump nem volt elég píszí, amikor kijelentette, nem tetszik neki, hogy Amerikába sok migráns érkezik a harmadik világbeli "s...

Donald Trump: a DACA-program "valószínűleg halott" Donald Trump amerikai elnök szerint a fiatal illegális bevándorlókat védelmező DACA-program "valószínűleg halott"
Mélyszegénységből a Fehér Házba vezetne Oprah Winfrey útja? A Golden Globe-on elmondott átütő beszéde után hirtelen sokan a tévé nagyasszonyában látták meg Trump potenciális kihívóját. Mások szerint viszont pont azok lettek hirtelen Oprah-hívők, akik politikai...
WSJ: egy pornószínésznő 130 ezer dollárt kapott, hogy ne beszéljen a Trumppal való viszonyáról A Wall Street Journal szerint Trump az esküvője után egy évvel feküdt le a Stormy Daniels művésznéven ismert pornóssal, aki a nyilvánosság elé akart állni a történetével.
Trump olyan harci gépekről beszélt, amik csak a Call of Duty-ban léteznek Büszkén számolt be a Norvégiának szánt, nem létező F-52-es gépekről.
Trump megkegyelmezett a kommunista rezsimnek Donald Trump amerikai elnök arról biztosította Szöult, hogy amíg Dél- és Észak-Korea párbeszédet folytat egymással, nem indít katonai akciót a kommunista rendszer ellen.
Steve Bannon otthagyja a Breitbartot Nem csak Trump haragját vívta ki a volt főtanácsadó a hazaárulózással.