Átgyalogolt Svájc a magyar válogatotton: 5-2

Húsz percig tartotta magát a tét nélküli selejtezőmeccsen Storck gárdája. És hátra volt még hetven perc.

2017. október 7. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kis segítség Storcknak, hogy miért lázadnak a szurkolók A német kapitány 34 játékost próbált ki az Eb óta, de ennyire jól nem állhatunk. A szurkolók átverésének vannak fokozatai, ebből Storck is kivette a részét. Mi lesz itt, ha az indulat céltáblája már n...
Storck: Meglepett, hogy a szurkolók az ellenfelet támogatták Szerinte nem az ő jövőjéről kell beszélni, hanem a magyar futballéról.
Bernd Storck optimista, szerinte nem vehetik el tőlünk a harmadik helyet Nem szegte a szövetségi kapitány kedvét, hogy szombaton 5-2-re kikaptunk Svájctól. Dzsudzsák már kicsit rezignáltabban nyilatkozott.
Ezzel magyarázza Storck a svájci vereséget Előbb gratulált a házigazdáknak, aztán...
Bernd Storck: Saját magunkat vertük ma meg Mélypont. Az 5-2-es svájci bukás után is csak annyit tudott mondani a szövetségi kapitány: "előre kell tekinteni."
Bernd Storck: a játék képe és az eredmény is fontos

Svájci-magyar - Storck edzést tartott Bázelben A magyarok "frissen és jó fizikai állapotban" várják a szombati találkozót.
A magyar válogatott kapitánya szerint nincs vesztenivalónk Bernd Storck a Liszt Ferenc repülőtéren tartott sajtótájékoztatót.
Fejlődés, amit igazolni kell A magyar labdarúgóknak minden lehetőséget meg kell ragadniuk annak érdekében, hogy a nemzetközi porondon gyűjtsenek tapasztalatot. Ezt a célt továbbra is a válogatott szolgálja a legjobban, sőt, szint...
Storck: A csapat fejlődött, jobb mint két-három éve Meglepetésre készül a magyar válogatott szombaton: az eddig százszázalékos svájci csapat ellen szerezne pontot.
Vb-selejtező: változtatott Bernd Storck, Szabó János a keretben Svájc és Feröer ellen már Szabó is bevethető lesz.
Storck: Pokoli mérkőzés vár ránk A szövetségi kapitány már tudja, ki lehet a csapatkapitány Dzsudzsák helyett Svájc ellen.