Átgyalogolt Svájc a magyar válogatotton: 5-2

Húsz percig tartotta magát a tét nélküli selejtezőmeccsen Storck gárdája. És hátra volt még hetven perc.

2017. október 7. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Storck is jelölt a reménytelen helyzetben lévő klubnál A Köln 16 forduló alatt csak 3 pontot kapart össze. Storck nagy álma volt mindig is, hogy vezetőedző legyen a Bundesligában.
Storck komoly jelölt a legrosszabb Bundesliga-csapatnál Egy Dárdai elleni meccsre kíváncsiak lennénk.
He Plays Cards with Orbán, Is Friends with Csányi, and Storck Cries on his Shoulder He is Bulgarian, German and Hungarian. To the public he is unknown, but not to Viktor Orbán, Sándor Csányi or the business elite that idolizes him. Meet Anthony Radev of McKinsey & Co.

Meglepő: ezt a sztárcsapatot veszi át Bernd Storck? Komoly feladatot kaphat a magyar válogatott exkapitánya.
Meglepő: ennek az országnak lehet a kapitánya Bernd Storck A német szakember mellett több híres tréner esélyes a posztra.
Fél év sem telt, máris azzal magyarázza az MLSZ a kínos andorrai vereséget, hogy "válogatottnak nem nevezhető" csapatot küldött pályára Bernd Storck De jó tudni, hogy "a magyar futballban a fejlődés látható és mérhető".
Andy Möller magyar kapitányra számított A tavalyi labdarúgó Európa-bajnokságon tapasztalt eufória hiánya, csapatépítési nehézségek, sérüléshullám, valamint balszerencse okozta a labdarúgó-válogatott vesztét és Bernd Storck menesztését, állí...