Az Iszlám Állam menekülni kénytelen, ám emiatt Európa lehet a legnagyobb veszélyben

Irak északi részén súlyos vereséget szenvedett a dzsihadista terrorszervezet, így kénytelenek a megmaradt harcosai a kurd harcosoknak feladni magukat. Ez azonban korántsem jelenti az Iszlám Állam végét.

2017. október 9. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amszterdam lesz Európa gyógyszerfővárosa A Brexit miatt költözik az Európai Gyógyszerügynökség és a Bankhatóság is. Utóbbinak Párizs lesz a székhelye.
Csúszik a német turistákat felrobbantó terroristák ítélethirdetése Január 8-ra halasztotta hétfőn egy isztambuli bíróság az ítélethirdetést abban a perben, amely elsősorban az Iszlám Állam tagjai ellen folyik a 2016. január 12-én a Szultanahmet téren végrehajtott mer...
Európa új ura? A franciák imádják Emmanuel Macron egyre népszerűbb.
Magyar sikerek a curling Európa-bajnokságon A hölgyeknél extra endre volt szükség.
Így kíván boldog karácsonyt az Iszlám Állam A dzsihadista Telegramon bukkant fel a karácsonyi és szilveszteri támadásokra buzdító propagandaanyag.
Magyarország határainak védelme egyben Európa külső határának védelmét is jelenti Jelenleg Magyarország képviseli a leginkább európainak mondható álláspontot a migrációról folytatott uniós vitában mondta Magyar Levente.

Európa dolgok internete fővárosa lenne Drezda A település a félvezetőgyártásban betöltött eddigi szerepére és eddigi műszaki tradícióira építene.
Az Olaj legyőzte a Falcót, ezzel továbbjutott az Európa Kupában A szombathelyi csapat tízpontos különbséggel kapott ki, és kiesett a sorozatból.
Párizs - Németországba vezet egy feltáratlan szál Németországba vezet az iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet két éve Párizsban végrehajtott merényletsorozatának egy feltáratlan szála, amely valószínűleg a dzsihadisták európai hálózatának egy f...
Csengettyűbő lett óriási harangá a Fidesz, és megvédi Európa jövőjét Orbán Viktor a Fidesz 27. kongresszusán arról beszélt, hogy honnan indult pártja, mivé lett, és mit tart legfontosabb feladatának.
Megnyílt Európa első automata bankja Megnyílt Európa első automata bankja. A fiókban a legmodernebb eszközök segítik az ügyfeleket. A kirendeltség annyira automatizált, hogy még bankosok sem dolgoznak a fiókban, a hitelügyintézést példáu...
Az öntudatos Közép-Európa Az eddigi ütközőzóna szerepét fel kell váltani a közvetítő régió jövendő gondolatával.