Ideje búcsúzni a Windows 10 Mobile-tól

Támogatott marad a rendszer, de érdemi fejlesztéseket nem igazán kap majd.

2017. október 9. 10:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Microsoft: új dimenziót nyit a laptopok üzemidejében az ARM Messze felülmúlta a Qualcomm processzorával társított Windows 10 ARM a cég elvárásait.
Chrome-ot használ Windowson? Akkor jó hírrel szolgálhatunk Sokkal nagyobb biztonságban lehetnek majd azok, akik Windows alatt Chrome-ot használnak, a Google ugyanis egy sor biztonsági javítást végzett böngészőjén.
Windows van a gépén? Most nyomjon a gombra, megjött a nagy frissítőcsomag Ahogy a Microsoft ígérte, kedden este elérhetővé vált a Windows 10-hez a legújabb nagy frissítőcsomag.
Robotagyat tettek a Huawei Mate 10-be Ez a mobil felismeri az állatokat és az ételeket, mert mesterséges intelligencia hajtja a kameráját. Ettől lesz tartósabb az óriási aksija is.
Bevállalnál egy tetoválást egy iPhone-ért? Egy amerikai férfi a Twitteren ajánlotta fel, hogy magára tetováltatja a T-Mobile logóját egy iPhone 8-ért - meg is kapta a készüléket.
Engedély nélkül telepít a Microsoft egy titokzatos alkalmazást a Windows 10-re! A Photos Add-on az októberi 10-i javításokkal érkezett, és egyelőre nem tudni pontosan, mire szolgál.

Már tesztelhető a jövőre érkező Windows 10 Nem vesztegeti az időt a Microsoft, tölthető a márciusi kiadás korai előzetese.
Saját 5G mobil hálózati szolgáltatást létesítenének a német iparvállalatok A német Wirtschaftswoche gazdasági lap értesülése szerint a vezető német iparvállalatok nem szeretnék függővé tenni magukat egyetlen mobil távközlési cégtől sem az ipari automatizálási feladatokra is ...
A Central Médiacsoport tulajdonosa mobilszolgáltatóba és légitársaságba fektetett Varga Zoltán üzletember a Flybondi argentin fapados légitársaság és a Premium Mobile lengyel mobilszolgáltató kisebbségi tulajdonosa lett.
Fájdalmas bejelentést tett a Microsoft Nem frissítik új szolgáltatásokkal a Windows 10 Mobile-t, vagyis a cég végleg elengedi a mobil platformot.
Nincs tovább, ez már hivatalos: tényleg vége a windowsos telefonoknak Hosszú évek óta hangoztatjuk nem csak mi, iparági szakértők is, hogy a mobilos Windows halálra van ítélve. A Microsoft egy darabig fogadkozott, és bár az eladási mutatók folyamatosan zuhantak, azt íg...
Úgy kell majd agyonütni a Windows 7-et A windowsos PC-knek még mindig több, mint felén fut, pedig két év múlva nyugdíjazzák.