Ideje búcsúzni a Windows 10 Mobile-tól

Támogatott marad a rendszer, de érdemi fejlesztéseket nem igazán kap majd.

2017. október 9. 10:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Microsoft boltja is Androidra vált Csak két olyan telefon maradt a kínálatban, amelyek a Windows Mobile szoftverre épülnek.
Mobilos és PC-s invázióra készül az Alexa Idén a Windows 10-es PC-kre, a fejhallgatókra, az okostelefonokra és a viselhető eszközökre is jön az Amazon asszisztense.
Még ingyen válthat Windows 10-re Kitolta a határidőt a Microsoft.
Mennyit lassul a Windows 10 az új biztonsági javításoktól? A TechSpot teljesítménymérő tesztjei nem mutatnak drámai csökkenést a sebességben.
Ajándéközönnel érkezik a januári PC World Teljes verziós mobil navigáció, DVD-író szoftver jár a magazin mellé, ráadásul a januári magazin vásárlóit az IObit népszerű rendszeroptimalizáló szoftverének Pro kiadásával is megajándékozzuk.
17 óra kell az iPhone X-nek, hogy beégjen Két Samsung-mobil OLED kijelzőjét is tesztelték, az Apple-é nyert, de mindhárom jól vizsgázott.

Ingyenesen elérhető a pénzügyi tudatosságot fejlesztő mobil alkalmazás A pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében a Magyar Államkincstár (MÁK) elindította a JátéKincstár elnevezésű, ingyenesen letölthető mobil alkalmazást - mondta Balatoni Ildikó, a MÁK pénzforgalmi eln...
Bosszantó hibát javított az új Intel driver A 15.60.1.1.4901-es verziójú meghajtó a megoldja a Windows 10 Camera applikációjának a stabilitási problémáját.
7 játék a telefonjára, melyekkel kellemesen indul 2018 Ez elmúlt hónapokban is sok érdekes mobil játékról olvashatott nálunk. Most összeszedtük a tavalyi év szerintünk legjobbjait.
A Microsoft halálra ítélte a jelszót Helyette a Windows Hellót és a Microsoft Authenticatort ajánlja.
Görgetési trükk a Windows 10-ben Egy hasznos beállítással bármely megnyitott programablakban azonnal görgethetjük annak tartalmát.
Nagy változások jönnek az Android áruházban A mobil operációs rendszer fragmentációjának csökkentése érdekében a Google jövőre megköveteli majd a fejlesztőktől, hogy az új és frissített appok kompatibilisek legyenek a legfrissebb API-kkal.