Storck: magunkat vertük meg

Bernd Storck a szombati svájci vereségről adott interjút.

2017. október 9. 12:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Minden iparágban a digitális technológiák lesznek a legfontosabbak Minden iparágban a digitális technológiák lesznek a legfontosabbak a következő években, ezt jelenti a negyedik ipari forradalom - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára csütörtökön az Élni és dolgozni a digitális világban címet viselő zalakarosi konferencián.
Megölték a már többször is halottnak mondott dzsihadistát Az egykori rapper számtalan videón fenyegetőzött merényletekkel.
Apa ég! - szerda 23.25 Ajánló - Szereplők: Adam Sandler, Susan Sarandon, James Caan, Milo Ventimiglia, Andy Samberg, Leighton Meester, Vanilla Ice
Részvények 2018-ban 2008 óta ez az év lehet a legfontosabb Habár a részvényárak már így is rekordmagasságokban járnak, és a hangulat is majdnem minden fronton felfokozott, még nem biztos, hogy lufit látunk. Az már sokkal valószínűbb, hogy korrekció fog bekövetkezni, és a befektetőknek érdemes az árak alakulását figyelni az esetleges szuper-exponenciális növekedés kialakulásának jeleit keresve, de ugyancsak figyelemmel kell lenni a központi bankok monetáris politikájára és az infláció alakulására.
A legjobb spanyol bal láb levegőhöz juttatta a Realt Sikerült kibrusztolnia a győzelmet a Madridnak.
Szegény Lajosunk elkaparva

Év végi visszapillantó - Bernd Storck új esélye Júniusban tovább mélyült a magyar labdarúgó-válogatott 2017-es válsága.

Top hírek:
Darai Andrea és Kasza Gábor megy harcba... - csütörtök 20.35 Kasza Tibor felesége, valamint a testvére száll harcba a 10 millió forintért. Hogy milyen sikerrel, az 20.35-től derül ki a Pénzt vagy éveket! legújabb adásából a TV2-n!
Magyar Hírlap: Elégedetlenkedik az MSZP-tagság Súlyos bizonytalanságot idéztek elő az MSZP-ben a pártvezetés háttérmegállapodásai. Ha a párt közös logó alatt indulna szövetségeseivel a választáson, nem biztos, hogy a tizenöt százalékos parlamenti küszöböt megugraná írja a napilap.
Nem baj, ha filmezlek, amikor bánt téged? Maris tíz évig volt rabszolga Budapesten. Verték, dolgoztatták, az összes pénzét elvették. Egy nő fogságban címmel dokumentumfilm készült róla, ami bekerült az amerikai Sundance Fesztivál versenyprogramjába. Magyar filmmel most először történt ilyen.
Sokan házasodnak, de mégtöbben válnak Pár év alatt csaknem másfélszeresére emelkedett a házasságkötések száma, amely még így is kevesebb, mint ahány frigy válás vagy elhalálozás miatt megszűnt. ...
2 melegítő téli leves A téli hidegben csak úgy vágyunk a meleg ételekre. Egy tányér gőzölgő, forró levesnek szinte nem is lehet ellenállni, akárcsak az itt ajánlott finom leveseknek! ...
Új japán műhold pásztázza a Föld felszínét Egyméteres tárgyakat is megfigyelhet 500 km magasból.