Több mint négymillió forintra bírságoltak turistákat Kínában

Olyat csináltak, amit nem szabad.

2017. október 9. 15:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kétéves csúcson a blue chipek Kínában A Sanghajban és Sencsenben jegyzett 300 legnagyobb társaság CSI-300-as indexe 27 havi csúcsra ugrott.
Ezt nem hagyja annyiban a kínai elnök Újfajta hatalomátadási eljárás honosodhat meg Kínában. Matura Tamás, a Budapesti Corvinus Egyetem Kína kutatója mondta el a részleteket.
Megjelent a kanyaró Belgrádban, Kínából jöhetett a kórokozó Nem hivatalos hírek szerint az egyik belgrádi fertőzött egy kínai nemzetiségű gyermek. Kínában nem kötelező a kanyaró elleni védőoltás, és ez vezethetett a gyermek megbetegedéséhez.
Itt az Oppo R11s és R11s Plus A cég Kínában mutatta be a párost, jó eséllyel ilyen lesz majd a OnePlus 5T is.
Kétezer éves luxusfürdőket fedeztek fel Kínában Három kétezer éves luxusfürdőt fedeztek fel a régészek az északnyugat-kínai Hszian területén.
Kínában vezetett meccset Kassai Viktor Volt is dolga bőven a magyaroknak, két büntetőre is sor került.

Ilyen sem nagyon volt még: annyira nem fogy az iPhone 8, hogy valahol már le kellett árazni Bár Kínában több iPhone 8-at adnak el, mint iPhone 7-et, a kereslet így is elmarad a várttól, ezért a kereskedők akciózásba kezdtek.
Musk bejelentette: Kínában épít autógyárat a Tesla Üzemet épít Kínában a Tesla - erősítette meg a korábbi sajtóértesüléseket a negyedéves eredmény-beszámoló alkalmából Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója. A befektetőket ez viszont most nem hatja meg,.....
PlayerUnknown's Battlegrounds - betilthatják az egyik legfontosabb piacon Egy új hatósági közlemény alapján elég valószínű, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds betiltásra kerül majd Kínában, ami súlyos veszteség lehet a készítőknek az eladások szempontjából.
Több tízezer gyárat zártak be Kínában a természetvédelem nevében A lépéssel az ország az elviselhetetlen mértékű légszennyezést kívánja visszafogni. A szigorúbb szabályok azt jelentik, hogy a renitens cégvezetők akár rácsok mögött is találhatják magukat.
Újra kizárták a Hondákat, elmehetett Michelisz vb-címe Micheliszéket utólag kizárták Kínában, vége lehet a vb-álmoknak.
A Tesla Kínában tervez elektromos autókat gyártani A Tesla amerikai autógyártó tárgyalásokat folytat a kínai hatóságokkal arról, hogy Sanghajban elektromos autókat készítene jelentette be az ázsiai ország kereskedelmi minisztériuma csütörtökön.