Éjszaka eldől, hogy milyen lesz a VIII. Star Wars-film

Furcsa világ az, ahol már nemcsak a filmekhez, hanem a filmek előzeteséhez is jár egy trailer. Vagyis kettő...

2017. október 9. 15:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kocsis Máté pszichológiai elemzést készített egy ellenzéki politikusról Ezt a VIII. kerület maga vallotta be Józsefváros testületi ülésén, a dokumentumokat majd oda is fogja adni a képviselőnek. A politikusok Soros Györgyről vitáztak épp.
Hol érdemes lakást venni bérbeadási céllal? A VIII., a XI. és a XIII. kerületi kisebb lakások a legkeresettebbek a bérlakáspiacon
Star Wars Battlefront 2 - megjött a fontos változásokat és új módot hozó 1.2-es patch Bekerült a Jetpack Cargo, változott a vetődés, és egy rakás hős átalakult egy kicsit.
Járdán gázolta halálra a nyugdíjas bácsit a részeg, bedrogozott Krisztián Két embert is elgázolt B. Krisztián, amikor részegen és bedrogozva hajtott rá a járdára a VIII. kerületben. Egyikük maradandóan sérült, míg másik áldozata a kórházban meghalt.
Elbukta a bombaüzletet a Star Wars-játékok fejlesztője Négy év alatt két közepes játék és egy nagy botrány az Electronic Arts mérlege.
Solo: Egy Star Wars-történet - elég jól néznek ki a filmhez kapcsolódó figurák Érkezett négy kép, amelyeken megnézhetjük, hogyan festenek majd a film mellé érkező akciófigurák.

Robotok is versenyeznek az olimpián Robotok dolgoznak a téli olimpián. Zenélnek, takarítanak, hatékonyan segítik az olimpián dolgozó újságírókat, sőt még versenyeznek is. Az olimpiai turisták megőrülnek a dél-koreai robotokért. A Star W...
Star Wars Battlefront II - visszatér az első rész egyik módja A DICE részletezte, mit kínál a következő Battlefront 2 frissítés. Elég sok változásra számíthatunk, de egy korlátozott ideig elérhető mód is bekerül.
Star Wars: Dark Forces - gyönyörűen fest az Unreal Engine 4-es rajongói remake Újabb képeket tudunk mutatni az Obsidian Entertainment grafikusának hobbiprojektjéből.
Solo: Egy Star Wars-történet - itt a szinkronos előzetes Magyarul is hallhatjuk a fiatal Han Solót.
Solo: Egy Star Wars történet - George Lucas is besegített az egyik jelenetnél Beugrott a forgatásra, és ha már ott járt, kicsit a rendezésbe is beleszólt.
Még nincs vége: most a svédek akarják szerencsejátékká nyilvánítani a loot boxot Ez pedig azért különösen izgalmas, mert az egész botrányt kirobbantó Star Wars Battlefront 2-t pont egy svéd csapat készítette.