Éjszaka eldől, hogy milyen lesz a VIII. Star Wars-film

Furcsa világ az, ahol már nemcsak a filmekhez, hanem a filmek előzeteséhez is jár egy trailer. Vagyis kettő...

2017. október 9. 15:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Zseniális a Star Wars: Battlefront II élőszereplős kisfilmje A Birodalom és a Lázadók közti harc csak nagyon ritkán ennyire jópofa.
Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban osztotta meg értesülését a The H...
Star Wars Battlefront 2 - Belgiumban betilthatják A szerencsejátékokkal foglalkozó hatóság vizsgálatot indított a Star Wars Battlefront 2 loot boxai kapcsán.
Star Wars Battlefront 2 - nézd meg a kampány első fél óráját Ha valakit jobban érdekel a Star Wars Battlefront 2 kampánya, mint a multiplayere, az most megnézheti az első két küldetést és eldöntheti. hogy tetszik-e neki.
Star Wars Battlefront 2 - jelentősen csökkent a hősök ára A nagy felhördülés következtében a DICE pár órával azelőtt, hogy a Deluxe Edition előrendelői belevághatnak a játékba, változtatott rajta egy kicsit.
Star Wars Battlefront 2 - ilyen élmény a Kaminón repkedni Következő Star Wars Battlefront 2 gameplay videónkban a Starfighter Assault módot láthatjátok, amint két különböző helyszínen próbálunk nem nekirepülni dolgoknak.

Szavazz: szerinted miről kéne szólnia az új Star Wars trilógiának? A Disney bejelentette, hogy bár még csak egy filmen vagyunk túl a jelenlegi trilógiából, ők már a következőre készülnek. De vajon miről fog szólni?
Rian Johnson egy egész Star Wars-trilógiát rendezhet Ráadásul a meszi-messzi galaxis egy messzi-messzi szegletében.
Ez a Star Wars videokártya majdnem annyiba kerül, mintha fénykardot vennél Az Nvidia gyűjtői kiadásokat készített az egyik legdurvább, gamereknek szánt videokártyájából, egyet a lázadók, egyet pedig a Birodalom rajongóinak.
Tarlós: Józsefváros évről évre lendületesen fejlődik Józsefváros vezetésének elkötelezett munkája révén a VIII. kerület évről évre egyre lendületesebben fejlődik, a kerület a főváros egyik legegyüttműködőbb városrészévé is vált - mondta Tarlós István fő...
Gázpisztollyal lőttek rá egy biciklisre Erzsébetvárosban Elfajult a közlekedési vita, a kocsi 21 éves sofőrjét a VIII. kerületi lakásán fogták el.
Tíz film, amit látni kell év végéig Az év vége a szokásos Star Wars-őrület jegyében telik, de azért lesznek más érdekes filmek is. Jön két drága magyar szuperprodukció, egy minden eddiginél lazább Thor-folytatás, egy még alpáribb Rossz ...