Az ingatlanosok zen központja titokban elköltözött a Tisza-partról a Duna-partra, mert ott lehet megteremteni a tökéletes létezést. Ne kérdezzetek semmit!

2017. október 9. 15:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fölszállott a páva - Újabb hat produkció a középdöntőben Újabb hat produkció jutott a Fölszállott a páva 5. évadában a középdöntőbe a péntek esti harmadik, a Duna televízióban élőben közvetített elődöntőből
Harsányi Levente lehet a Honfoglaló tévéváltozatának műsorvezetője A Duna TV és a Petőfi Rádió műsorvezetője vadonatúj szerepben mutatkozik be.
A Duna Autó élen jár az elektromos autók értékesítésében A károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedő, környezetbarát elektromos autók egyre népszerűbbek az utakon. Magyarországon a Duna Autó, mint a legszélesebb márkapalettával rendelkező autókereskedő vállala...
Jó eredményt mutatnak a Duna House számai Tegnap este tette közzé az eredményét a Duna House, amelyben a társaság részvényeseire jutó eredmény 120 százalékkal 204 millió forintra növekedett a tavalyi harmadik negyedéves 93 millió forintról.
Jön a hetedik tánckoncert Hetedik alkalommal köszönti tánckoncerttel az újévet a Szolnoki Szimfonikus Zenekar január 13-án a Tisza-parti város sportcsarnokában, ezúttal a Magyar Állami Népi Együttessel közösen. A tánckoncert m...
Új vásárcsarnok épül Mohácson Ötszázötmillió forintos pályázati forrásból építenek új vásárcsarnokot Mohácson, a korábbi Jókai utcai piac helyére - tájékoztatta a Duna-parti város polgármestere az MTI-t.

Appra magyar! - 4. adás 3. rész Az Appra magyar! adásában nemcsak arra derült fény, hogy ki az ország legőszintébb sztárja, hanem arra is, hogy kit koronáznának meg a Duna jegén a nézők az öt sztárvendég közül. 
Kezdődik a szegedi tudományos park fejlesztése A szegedi lézerközpont, az ELI-ALPS szomszédságában megkezdődik a tudományos park fejlesztése, a beruházásra 1,7 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány jelentette be Palkovics László pénteken Tisza...
Európa ikonikus vadvilágát és őserdeit fenyegeti a környezeti bűnözés Az ENSZ, a WWF és az Eurac Research jelentésében arra figyelmeztet, hogy az illegális fakitermelés, a kaviárkereskedelem, a vadon élő madarak tömeges pusztítása, valamint a medvékre, farkasokra és hiú...
Guardiola Barcáját másolják a szolnoki pólósok Kovács István szakmai igazgató szerint most minden adott a tartós sikerhez a Tisza partján.
Jókora lánc feszült egykor a Duna felett Az ellenséges hajók Dunán való mozgását két évszázadon át Pestet és Budát összekötő, vastag láncok gátolták meg. De mi történt velük?
Dudaszós kosárral csúszott el a Szolnoki Olaj a körmendi katlanban Hihetetlen fordulatok és végjáték, már nem hibátlan az NB I-ben a Tisza-parti csapat.