Bizonyított: aki sokat ül, korábban hal meg

Az új kutatások szerint, aki napi hat óránál többet tölt ülve, annak negyven százalékkal nagyobb esélye van arra, hogy az elkövetkező 15 évben meghal.

2017. október 9. 16:19

A cikk folytatása...Friss hírek
6 egyszer? tipp, és kapcsolatba lépsz az Angyaloddal!
A legjobb karácsonyi filmek - Top 10!
Ál-beavatások ismertet? jelei! Ezeknek ne d?lj be!
Melyik a 12 legszentimentálisabb tipp karácsonyra?
Emelkedett a minimálbér Horvátországban A horvát kormány január 1-jei hatállyal 5 százalékkal, bruttó 163 kunával (5905 forint) megemeli a minimálbért, amely így az átlagfizetések 42,9 százalékát teszi majd ki. Horvátországban a bruttó átlagbér mintegy 8 ezer kuna.
Gergő taszít a káoszba

Top hírek:
A sors útjai - 114. rész Fernandanak sokat kell gyakorolnia, hogy az egyik legjobb hegedű művész lehessen és az egyik oktatója is közölte vele, hogy csak úgy lehet sikeres, ha a zenében és a magánéletben is száz százalékot nyújt. Pedro és Amelia a mézesheteiket töltik, önfeledt boldogságban. Iganacio és Marissa szerelme kibontakozóban van.
Napi horoszkóp - december 7 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Meghalt a világ egyik legnépszerűbb pornószínésznője August Ames 23 éves volt. Barátai szerint depressziós volt, és önkezével vethetett véget életének.
18 éve Budakalászon kútba fulladt nő ügyét oldották meg Kiderült, a férj lökte a kútba a nőt.
A palesztinok bosszúból lekapcsolták Jézus vélt születési helyének karácsonyi megvilágítását Általános sztrájkra és tüntetésekre hívtak fel csütörtökre palesztin világi és iszlamista szervezetek tiltakozásul az ellen, hogy Donald Trump amerikai elnök szerdán elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának.
A várandós Katalin hercegné tűzpiros ruhába bújt - Ilyen gyönyörű volt tegnap Bő ruha alá rejtette a babapocakját.