Csúfos kudarcot vallott az integráció a briteknél

Bizonyítást nyert az, amit eddig is sejteni lehetett: a befogadáson alapuló nyitott társadalom nem működik. A brit kormány kimutatásai arról tanúskodnak, hogy a pakisztáni kisebbség gyakorlatilag párhuzamos társadalomban él.

2017. október 9. 16:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Garantáltan frissen fog ébredni ezt ígéri ez az új ébresztőóra A mai igényeknek minden szempontból megfelel ez az ébresztőóra, amelyhez el is kezdőtött az előrendelési időszak. Figyeli az alvásunkat, a megfelelő időpontban ébreszt, és minden népszerű módon szórakoztat.
Liptai Claudia: Megváltoztam, már tudok bocsánatot kérni - interjú Visszatér műsorvezetőként a képernyőre Claudia. Miben változott a távolléte alatt? Ma is olyan erős még az igazságérzete? Lehiggadt? Interjújában semmit sem titkol.
Bokszolókhoz méltó bevonulással érkezett Gyurcsány a saját pártja rendezvényére Következzen az ember.
Gyurcsány schmitteli Botkát: fizessenek a gazdagok! Stand up comedis elemekkel dúsítva mutatta be Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt választási programját Salgótarjánban.
Már az első körben tömegbaleset volt az autóversenyen A mezőny nagy része ki is esett, az újraindításra sem tudtak visszatérni.
Mintegy 240 ezer családnak jelentett segítséget eddig a Csok A program indítása óta mintegy 60 ezren igényelték a támogatást több mint 160 milliárd forint értékben mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett BabaMama Expón.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Íme a betontömb, ami majd megállítja a terroristákat a Fővám térnél
Tarlós István: Budapest biztonságos hely lett A főpolgármester Budapest napja alkalmából az Új Városháza dísztermében rendezett ünnepélyes díjátadón tartott beszédet.
Egy órát javított a százmérföldes futás világcsúcsán, közben sörözött is Camille Herron pókemberként is rekorder volt.
Macskamentő buli és egyéb mulatságok Itt a hétvége, itt a buliajánlónk.
Azt hitte, idén már nem fogja a Despacito szót hallani? Nagyon tévedett Négy díjat nyert a nyár sajnálatos gigaslágere, a Decpacito a 18. Latin Grammy-díjátadón csütörtök este Las Vegasban.