Teljesen érintőkijelzős a BlackBerry Motion

Valószínűleg kiemelkedő akkus üzemidőt tud majd felmutatni a készülék.

2017. október 9. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
MWC 2018: Tabletekkel kezdte rendezvényét az Alcatel A kiállítást idén is rengeteg sajtóesemény előzi meg, a kínai gyártó egy nagyobb csokor eszközzel készült a mai napra.
MWC 2018: Frissített V30 készüléket mutatott be az LG A koreai vállalat az idei kiállításon nem mutatja be a G6 utódját, helyette a V30S ThinkQ érkezett mesterséges intelligenciával.
Napi büntetés: film készül a Cheetosról Vagyis pontosabban arról az emberről, aki megalkotta a Cheetost. Hagyunk időt, hogy leülepedjen.
MWC blog: Ez a katalán kiruccanás kötelező Jobban indult az MWC-m, mint tavaly ugyanilyenkor, aztán a nagy pörgés előtt egy kis kirándulás adta meg az MWC-hez a szükséges élményenergiát: Gironát látnia kell annak, aki Katalóniába utazik.
The Walking Dead - így búcsúzik Rick a sorozat másik sztárjától Andrew Lincoln egy zseniális dalban búcsúzik el a sorozat hamarosan távozó sztárjától.
Papers, Please - ingyen, magyar felirattal nézheted a díjnyertes játék rövidfilmes adaptációját Bárki számára elérhető a BAFTA-díjas Papers, Please filmes adaptációja.

Top hírek:
Kickstarterre megy az Iron Harvest (XO, PS4, PC) Részleteket egyelőre még nem kaptunk, de az biztos, hogy jövő hónapban indul a gyűjtés.
Xbox Game Pass - Jövő hónapban megkapjuk a Rise of the Tomb Raidert is A teljes márciusi listát egyelőre még nem leplezte le a Microsoft.
A Pokémon Góra hajaz az új Szellemirtók-játék Bemutatkozott a Ghostbusters World, és bár a mobilos fejlesztésről nem sokat tudunk egyelőre, világos, hogy a készítők a Pokémon Go sikere által megihletve vágtak neki az új szellemirtós kalandnak.
Egy hónap múlva jöhet az Aquaman trailere Új pletykák láttak napvilágot, amik szerint megvan, hol mutatja be az Aquaman első előzetesét a Warner Bros., eszerint pedig március végén jöhet a trailer.
Néhány napot késik az Assassin's Creed Origins - Curse of the Pharaohs DLC A jövő hónapban érkező kiegészítő egy teljesen új történeti szálat mutat be.
Elkészült a Star Wars: Episode IX forgatókönyve J.J. Abrams Stephen Colbert műsorában jelentette be, hogy elkészültek a Star Wars: Episode IX forgatókönyvével, a forgatási munkálatok pedig idén nyáron veszik kezdetüket.