Teljesen érintőkijelzős a BlackBerry Motion

Valószínűleg kiemelkedő akkus üzemidőt tud majd felmutatni a készülék.

2017. október 9. 14:55

A cikk folytatása...Friss hírek
A cégek még mindig nem veszik komolyan a kiber­biztonságot De mivel kötelező lesz nyilvánosságra hozniuk a betöréseket, muszáj lesz foglalkozniuk vele. Jobban ellenőrizné, de nem tiltaná be a virtuális pénzeket az Europol vezetője.
Injustice 2 - most bárki ingyen kipróbálhatja A konzolos játékosok díjmentesen belenézhetnek az Injustice 2 összes tartalmába.
Trust Urban Exos Plus bemutató - VR karnyújtásnyira Hiába fejlesztenek több százezres célhardvereket a nagy gyártók, a virtuális valóság jelenlegi legnagyobb eladásokat produkáló készülékei továbbra is a mobilokat kijelzőként használó cardboard megoldások.
Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - ismét eltolták a megjelenést Eredetileg január végére tervezték a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom megjelenését, azonban nemrég az a hír járta, hogy a Bandai Namco el fogja csúsztatni. Így is lett.
Új előzetest kapott az Insidious 4 Sokak kedvenc horrorsorozata folytatódik januárban.
Ingyen szedhető a Grim Fandango Remastered A Good Old Games ingyenesen elérhetővé tette holnap délutánig a klasszikus Grim Fandango feldolgozott változatát.

Top hírek:
Ezek a valaha volt legrosszabb Android-telefonok Ezúttal a legcsúfosabb androidos telefonokat mutatjuk be képekben.
Korlátlan beszélgetés a karácsonyi ajándék minden Vodásnak A szolgáltató az ünnepek két napján kikapcsolja a számlálókat.
Közel kétmilliárd forintnyi külföldi befektetést kap a Barion Hatmillió euró kockázati tőkét nyújt a cseh Home Credit Group a magyar fintech cégnek.
Dobj el mindent, egy gép megírta az új Harry Potter részt! Persze ne azért dobj el mindent, mert méltó folytatás érkezett. Hanem azért, mert zokogni fogsz a röhögéstől. Lefordítottuk, mit írt Harry új kalandjáról a mesterséges intelligencia.
Az EVGA GTX 1080 Ti K|ngp|n VGA nyomába eredt a Colorful legújabb fejlesztése Igaz, a kínaiak a hibrid hűtést is bevetik ehhez, de az eredmény látványos.
Megkapja a Teams a Skype for Business hívásfunkcióit Sikerült a Microsoftnak az előrejelzett időpontban elkészülni a hagyományos telefonhálózatokba indított és abból fogadott hívások teamses támogatásával. Ezenkívül viszont még sok hívási funkció hiányzik, amelyet jövőre ígér a vállalat.