Teljesen érintőkijelzős a BlackBerry Motion

Valószínűleg kiemelkedő akkus üzemidőt tud majd felmutatni a készülék.

2017. október 9. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Európában is debütál a BlackBerry Motion Az első vásárlók akár már ma megkaphatják a 469 eurós, üzemidőben kiemelkedőnek mondott készüléket.
Itt a BlackBerry Motion A cég marad a hagyományos kivitelnél, azonban fizikai billentyűzet nélkül.

Friss hírek
Teljessé vált a "meghajtóváltó" Radeon Software A 17.10-es professzionális szoftvercsomag mellé továbbra is két, úgynevezett gaming driver telepíthető.
Adatelemzés újragondolva Ha pontosan meg akarjuk ismerni a vásárlók viselkedését és az informatikai rendszerek teljesítményét befolyásoló tényezőket, továbbá új bevételszerzési lehetőségeket kívánunk felkutatni, ki kell használnunk a legújabb adatelemzési trendek nyújtotta előnyöket.
A hétvégén kipróbálható a Dawn of War III Ezen a hétvégén dörzsölhetik a tenyerüket a Warhammer-fanok. Hétfőig a Warhammer 40K: Dawn of War III-at és a Warhammer: End Times - Vermintide-ot próbálhatjuk ki ingyen a Steamen. Te választasz: RTS vagy FPS.
A környezetszennyezés a legnagyobb tömeggyilkos Több embert öl meg évente a környezetszennyezés, mint a világ összes háborúja és erőszakos eseménye, többet, mint a dohányzás.
Mozilla Developer Roadshow a következő Rust meetupon A Rust meetup és a Mozilla Developer Roadshow együtt szervezi következő eseményét október 24-én, amelyen többek közt Nicolas Silva, a Firefox grafikus alrendszerének fejlesztője is előad.
Zack Nelson formában, a Pixel 2 bánja A JerryRigEverything csatornánál rutinszerűvé vált az új mobilok meggyötrése, most a HTC által gyártott Google Pixel 2 a soros.

Ez lesz a BlackBerry következő dobása Kiszivárgott a BlackBerry Motion, amelynek ezúttal nem lesz billentyűzete.
Motion néven jöhet az új BlackBerry A Krypton is csak egy munkanév lehet, a piacra BlackBerry Motion kerül. A bemutató még októberben várható.

Top hírek:
Az amerikai IT-óriások is helyet kapnak a legfejlettebb országok megbeszélésén A kiberterrorizmus az egyik témája az iparilag legfejlettebb országokat tömörítő G7-csoport belügyminisztereinek az olaszországi Ischia-szigetén csütörtök este kezdődött találkozójának.
Új hasznos biztonsági funkciók a Windows 10-ben A sérülékenységek kihasználása és a zsarolóvírusok ellen véd az operációs rendszer két továbbfejlesztése a Fall Creators Update-ben.
Minek kell 17 lencse egy kamerába? A Samsung komolyan veszi a 360 fokos videózást.
Elég rosszul megy az eBaynek Szinte minden téren alulmúlták a várakozásokat.
Mintagyár és tudástranszfer Egy termelővállalat számára a sikeres versenypiaci szereplés elképzelhetetlen az Ipar 4.0 nélkül. A kivárás egyenlő a lemaradással. Az informatikai szállítók felismerték: sokat segíthetnek a szemléletváltásban, a tudástranszferben, azaz a folyamat előrehaladásában.
Új Viasat-csatorna indul Epic Drama néven indít új csatornát itthon is a Viasat World.