Rozmaringos sült cékla: ez tényleg beindítja a fogyást, és az immunrendszeredet is erősíti

A rozmaringos sült cékla nemcsak egészséges, finom is.

2017. október 9. 16:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: December 13., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 13-án is!
Voksán Virág sohasem fáradt a szerelmeskedéshez? Ha valaki otthon jóllakik, az nem megy máshova - ezt mondta Voksán Virág azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy mit tesz az ember, ha a párja szerelmeskedne, de a másik félnek épp nincs kedve?
Appra magyar! - 15. adás 1. rész Liptai Claudia és öt sztárvendége - Fenyő Iván, Pásztor Anna, Gundel Takács Gábor, Voksán Virág és Papp Szabi - többek között azt boncolgatták, hogy mi kell a sikerhez, illetve, hogy jó-e ha a szülő pénzzel jutalmazza gyerekét...
A diktátor - hétfő 22.25 Ajánló - Szereplők: Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Anna Faris, John C. Reilly, Sayed Badreya
Kísérlet: Megdöbbentő dolgot mondtak egy segítséget kérő kismamának Az Appra magyar! Kísérlet című rovatában ezúttal arra kereste a választ, hogy az utca embere egy kismamával vagy egy nagymamával segítőkészebb-e. A kismamának megdöbbentő dolgot vágott egy járókelő a fejéhez...
Gundel Takács Gábor közvetít: NőiNem vs SuperNem Vajon a gyengébbik nem a gyengébbik nem? Erre keresték a választ az Appra magyar! stúdiójába, ahova egy szkanderbajnoknő érkezett, akivel Papp Szabi állt ki... A mérkőzést Gundel Takács Gábor közvetítette...

Top hírek:
Fásy ügyvédje a felfüggesztett börtönről: Egy rossz pillanatában elvállalt valamit Rosszul kezdődött Fásy Ádám és Seffer István plasztikai se­bész hete: ítéletet hirdetett a Fő­városi Törvényszék, elítélte többek között őket is az úgynevezett ős­sejtbotrányban, amely már 9 éve tart! A vádlottakat em­be­­ri test tiltott felhasználásának és emberen végezhető kutatás sza­­bályai megszegésének bűntette mel­lett többrendbeli csalás bűntet­té­ben találták bűnösnek.
45 évesen harmadszor is apa lesz a színész - Így jelentette be az örömhírt Dwayne Johnson barátnője terhes.
Magára hagyta a karácsonyfát, amikor visszajött a szobába, gurult a nevetéstől Na, ezért nem szabad egyedül hagyni a macskákat!
Megunták a nézők - Az RTL Klub műsorvezetőjének mennie kellett Lukács Miki esett ki hétfőn este a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból.
Megbocsátott a barátnője Pintér Tibornak Az a nagy szerencsém, hogy nagyon okos Frida és szeret engem annyira, hogy meg tudott bocsátani mondta Pintér Tibor az RTL Klub Reggeli adásában, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! első három kiesőjét (Tenya mellett Anger Zsoltot és Herczeg Zoltánt) látták vendégül. A beszélgetésben szóba kerültek a megpróbáltatásaik mellett Pintér udvarlása is Tóth Andi felé.
Harmadjára is apa lesz Dwayne Johnson, a gyerek nemét is elárulta Szívből gratulálunk!