Rozmaringos sült cékla: ez tényleg beindítja a fogyást, és az immunrendszeredet is erősíti

A rozmaringos sült cékla nemcsak egészséges, finom is.

2017. október 9. 16:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Vicces: Majka padlót fogott! Ilyen még nem történt vele Az 50 milliós játszmában Egy ˝szép párt˝ érintő kérdésnek indult az egész, ám a könnyed sztorizgatás Palvin Barbaránál nem várt fordulatot vett. Mikor Majka rájött mi történt, szó szerint padlót fogott. Hogy mi volt a humoros pillanat oka? Kiderül a videóból.
Majka a mókusok elé vetette volna a játékosokat? Vessetek a mókusok elé! Vajon melyik vígjátékból való az idézet? Ezt kellett volna tudnia a játékosoknak. Mariann és Renka az utolsó másodpercben pakolt át egy milliót egyik válaszról a másikra. Majka szerint ez nagy bátorság volt részükről... Hogy jól döntöttek-e, kiderül a teljes adásból.
Tények röviden 3, 2017. október 11., szerda ...
Meleg őszi idő időjárás-jelentés, 2017. október 11., ...
Bezárt az első benzinkút Bezárt az ország első és egyben legöregebb benzinkútja. 81 év után húzta le a rolót a tulajdonos, akinek az édesapja nyitotta meg a kutat még 1936-ban. A 88 éves férfi azonban már nem tudja irányítani a benzinkutat, nincs aki átvegye tőle, ezért úgy döntött, hogy ...
Simicska segítséggel firkált Jobbikos vazallusával rondította össze veszprémi hirdetőoszlopait Simicska Lajos Veszprémben. Müllner László a milliárdos régi szövetségese, felesége pedig a Közgépnél, Simicska cégénél dolgozik. Erről írt az Origo. Müllner egyébként Simicska közbenjárásával kapta meg több magyarországi barlangra a kizárólagos merülési .

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Emlékszel Acél Rékára? A Kölyökidő sztárja így tért vissza a képernyőre Acél Rékát még gyerekként, a 90-es években ismerte meg az ország.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
Horoszkóp: Október 11., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 11-én is!
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.