A sors útjai - 73. rész

Luis egy fürdőbe csalja el Marissat Isabella segítségével, mert tudja, hogy a betegsége így gyorsabban súlyosbodik. Leopoldot letartóztatják és Andrea bármit megtesz, hogy segítsen a szerelmén. Fernando úr, Ameliaval és Hernán elutazik egy átadásra, ahol Fernando urat újabb rosszullét éri. Carlos és Fernanda helikopterrel indulnak Marissa nyomába, de a helikopternek kényszerleszállást kell végrehajtania.

2017. október 9. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Knoch indul férfi 500 és Keszler női 1000 méteren A Liu fivérek mellett Knoch Viktor indul a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi 500 méteres számának keddi selejtezőjében a phjongcshangi téli olimpián, míg a női 1000 méter kvalifikációjában Jászapáti...
Gyarmati Andrea: Lehet jól csinálni a gyereknevelést? Mondd meg, ha neheztelsz, mert neheztelhetsz, de mondd ki azt is, ha hibáztál.
Történelmi pillanat: Roger Federer megdöntötte Andre Agassi rekordját Nem is kevéssel, kitalálják, melyiket?
Feljelentik a törököket tevehajcsárnak hívó szélsőjobbos német politikust Andre Poggenburg azzal védekezik, hogy csak viccelt.
Utolsó erejével még el tudta mondani a rendőröknek, kik szúrták le, majd meghalt a 19 éves lány Három órán át küzdött egyedül az életeéért a fagyos sivatagban, mire megtalálták Lizette Andrea Cuestát.
Téli olimpia: Történelmi tettet hajtottak gyorskorcsolyázóink Történelmi tettet hajtottak végre a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók a phjongcshangi olimpián. Sem Keszler Andrea, sem Jászapáti Petra nem jutott tovább a női 500 méter elődöntőjébe, Nagy Konrád ...

Jövő hónapban debütál a Q.U.B.E. 2 A Toxic Games egy frissen kiadott közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy március közepén mutatkozik be a Q.U.B.E. folytatása, amiben egy Amelia nevű tudóst irányítunk majd.
Ő lehetne az, aki azt mondja, Geréb Ágnes miatt halt meg a gyereke Andrea még sosem mondta el a nyilvánosság előtt, hogyan veszítette el 14 évvel ezelőtt a kisfiát. Részben emiatt az eset miatt ítélték két év börtönre dr. Geréb Ágnest idén januárban.
Keszler Andrea továbbjutott a gyorskorcsolya 500 méteres előfutamából Kaotikus futam után sikerült továbbjutnia a magyar versenyzőnek.
Áthelyezték a japán versenyt Alonso kedvéért Megtörtént, amiről pletykáltak: új időpontot kapott a Fuji Speedway WEC-fordulója, hogy Fernando Alonso indulhasson rajta. Csakhogy az esemény így egy másik hosszútávú versennyel ütközik, számos érint...
Méltósággal viselte a csalást a magyar páros A hetven éve indokolatlanul lepontozott műkorcsolyapáros élő tagja, a 91 éves Kékessy Andrea elmesélte, milyen volt belülről átélni az ezüstérmet. Ha nyernek, nem biztos, hogy egy évvel később disszid...
Martin Schulz lemondott a pártelnökségről, hogy külügyminiszter lehessen Andrea Nahles vezeti tovább a szociáldemokratákat.