Katasztrofális következményei lehetnek a Brexitnek

Rendesen megszívhatják a britek, ha hazazavarja a kormányuk a külföldi EU-munkavállalókat.

2017. október 9. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Központ felújítása Befejeződött a hódmezővásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ fejújítása, az épületet Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester társaságában szombaton.
Így nyerhettél a hatos lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Totális érdektelenségbe fulladt a bulinegyedes népszavazás A körülbelül 43 ezer jogosult nagyjából 16 százaléka, összesen 6918 ember ment el a bulinegyeddel kapcsolatos népszavazásra, közülük 4572-en szavaztak igennel, tehát a nyitvatartási idő korlátozására, és 2316-an nemmel. Harminc szavazat érvénytelen volt derült ki a véglegesnek tekinthető adatokból.
Kurzék engedtek volna az éttermi dohányzás ügyében, de gyorsan összegyűlt százezer tiltakozó aláírás Májustól lépne életbe Ausztriában a dohányzási tilalom az éttermekben és bárokban, de az osztrák kormány változtatna a terveken. Ezt sokan nem tudják elfogadni, és az ügy hamarosan a parlament elé kerülhet.
Az osztrákok nem akarnak dohányfüstöt szagolni az éttermekben Az orvosi kamara és egy rákellenes szervezet aláírásgyűjtésbe kezdett, és 72 óra alatt elérték a 100 ezres határt.
Kemény telünk lesz a jövő héten: havas eső, hó is várható Akár mínusz 13 fok is lehet....

Top hírek:
Putyin megmutatja, tudja, hogyan kell választást nyerni Két hónappal a tervezett időpont előtt, már május 1-től megemelik Oroszországban a minimálbéreket. A 43 százalékos emelést egy hónappal az elnökválasztás előtt jelentették be.
Simán elbukhatod a nyugdíjad: íme a szabály, amit sokan nem ismernek Ezek voltak a 7. hét legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb hírei a Pénzcentrumon....
Szorul a hurok az izraeli kormányfő barátjának cége ügyében Az izraeli rendőrség vasárnap reggel előállított két, Benjámin Netanjahu miniszterelnökhöz közel álló embert, valamint a Bezeq telekommunikációs vállalat több vezető munkatársát, miután nyomozást indítottak a cég körüli korrupciógyanús ügyek miatt - jelentette a helyi média vasárnap.
Miért tűnik el több millió állás? A Siemens erőművi berendezés üzletágát érintő több ezer fős leépítés csak ízelítő abból, amit az ipar digitalizációval járó gyökeres szerkezeti átalakulása általában az egész termelőiparban maga után fog vonni - jelentette ki Joe Kaeser, a konszern vezérigazgatója a német dpa hírügynökségnek adott interjúban.
Javult a közgondolkodás a fogyatékossággal élő emberekről Javult a közgondolkodás a fogyatékossággal élő emberekről az elmúlt húsz évben - mondta az emberi erőforrások minisztere pénteken a fogyatékos személyek jogairól szóló törvény elfogadásának 20. évfordulója alkalmából tartott jubileumi konferencián, Budapesten.
Debrecenben a parkolási díjakat a betegellátás javítására fordítják A Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában és a Kenézy Gyula egyetemi kórházban a parkolási díjak bevételeit a betegellátás és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások javítására fordítják - reagált az egyetem sajtóirodája a díjak mértékét kifogásoló sajtóhírekre.