Katasztrofális következményei lehetnek a Brexitnek

Rendesen megszívhatják a britek, ha hazazavarja a kormányuk a külföldi EU-munkavállalókat.

2017. október 9. 17:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Támadást intézhet az Iszlám Állam az Egyesült Államok ellen A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője arra figyelmeztetett csütörtökön, hogy az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet támadást intézhet az Egyesült Államok ellen.
Zaklatási ügyei után is millió dolláros szerződést kapott a Fox News egyik arca Legalább hat nőnek kellett komolyabb összeget fizetnie a csatornának, mert a műsorvezető zaklatta őket, de ezek után is maradhatott.
A bortermelők 56 százaléka választotta a kisüzemi bortermelői státust Az idén márciusig kellett eldönteniük a borászoknak, hogy milyen formában folytatják tevékenységüket, 56 százalékuk választotta a kisüzemi termelői státust - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára pénteken, a monori hegyközség Csúzi Családi Pincészetében tartott sajtótájékoztatón.
Varga: A gazdaság rugalmasságán múlik a nemzetek sikere A nemzetek sikere egyre inkább azon múlik, hogy meg tudják-e teremteni saját alkalmazkodó- és versenyképességüket, azon, hogy gazdaságuk mennyire rugalmas - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten egy díjátadó ünnepségen.
Közel 500 hátrányos helyzetű településre terjesztik ki az idősügyi infokommunikációs programot Közel 500 hátrányos helyzetű településre terjesztik ki az idősügyi infokommunikációs programot, amely 2018 augusztus végéig 1,2 milliárd forint állami támogatásból valósul meg - mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
Luxus Audija buktathatta le a drogcsempészügybe keveredett volt belügyminisztert Albán politikus még sosem került olyan korrupciós büntetőügybe, mint most, ehhez is az olasz rendőrség kellett. A volt belügyminisztert drogcsempész kapcsolatokkal vádolják.

Top hírek:
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Kezdődik az influenzaszezon Hamarosan kezdődik az influenzaszezon - mondta Bense Tamás háziorvos szombat délelőtt az M1 aktuális csatornán.
Tippeljen, hány kiló zöldség-gyümölcsöt vesz egy magyar Annyit segítünk, hogy több mint 330 milliárd forintot költöttek a háztartások zöldségre és gyümölcsre a múlt évben.
Megjelent a szégyenlista: ők tartoznak régóta a NAV-nak Sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak.
Nem jött meg a jó hír, amire a magyar gazdaság várt A Moody's-tól vártunk kedvező hírekre, hiába.
Több mint 200 millió forintos tőkebevonásra készül a navigációs megoldást kidolgozó Navex Több mint kétszázmillió forintos tőkebevonásra készül a NaviCard, a turizmusban navigációs megoldást kínáló Navex Europe startup - közölte az alkalmazást kidolgozó Navex Europe Kft cégtulajdonosa az MTI-vel.