45 ezren nézték a Szárnyas fejvadász folytatását

Amerikában megbukott, nálunk közepesen kezdett a Budapesten forgatott film.

2017. október 9. 21:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Téli madáretetés: kenyeret, szalonnát, főtt rizst is lehet? A szakembert kérdeztük Mivel szabad és mivel tilos etetni szárnyas barátainkat télvíz idején?
Így űzd el a szárnyas hangyákat az otthonodból Hoztunk pár tippet a betolakodók ellen.
Szörnyethalt a világrekorder bázisugró - Videó Szárnyas repülőruhában ugrott le a 6812 méteres Ama Dablam himalájai csúcsról.
Az év egyik legtöbb veszteségét a Szárnyas fejvadász 2049 termelheti Elég nagy bukás lett a Szárnyas fejvadász 2049.
Ryan Gosling besétál a festői díszletbe, de várjunk csak, az ott a Hulladékfeldolgozó a háttérben? Előkerült egy forgatási, utómunka előtti kép a Szárnyas Fejvadász 2049 budapesti forgatásáról, amin egészen új megvilágításban láthatjuk a film egyik ikonikus jelenetét.
A Szárnyas fejvadász 2049 eredetileg sokkal, de sokkal hosszabb lett volna

Ennyivel érdekesebb lenne az Űrvihar az új Szárnyas fejvadásznál? Kínában a közönséget inkább az Űrvihar érdekelte.
Hangulatos trailer boronálja össze a Kaliforniai álmot és a Szárnyas fejvadász 2049-et Amennyire rövid, annyira hatásos a Ryan Gosling legutóbbi filmjeit egyetlen alkotásként vizionáló mashup.
A tokiói tájfunriadó olyan, mint a klasszikus Szárnyas fejvadász egyik jelenete
A Szárnyas fejvadász 2049 is díjat kap a Hollywoodi Filmdíjak gáláján November elején rendezik a díjátadót, amelynek már több nyertesét is bejelentették.
Csúcstalálkozóra hívták a magyar építőipari ágazat képviselőit A magyar építőipar látványosan és korábban nem tapasztalt ütemben nő, ezért a rendszerváltás óta először péntekre csúcstalálkozót szerveztek a kormány képviselői, a húsz legnagyobb építőipari vállalko...
Moszkva visszatért Budapestre Ünnepélyesen átadták kedden Budapesten a Moszkva sétányt, amely közvetlen gyalogos és kerékpáros kapcsolatot biztosít a XIII. kerület és a belváros között - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kommuniká...