Bulgária a Moszkva elleni EU-s szankciójának feloldását fogja kérni

Bulgária fel fogja vetni a Moszkva elleni szankciók feloldásának kérdését az Európai Unió Tanácsában a 2018. január 1-jén kezdődő féléves soros elnöksége idején - jelentette ki a bolgár EU-elnökség ügyeiért felelős miniszter, Liljana Pavlova hétfőn.

2017. október 9. 23:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szíria: Moszkva megfúrta az ENSZ vegyifegyver-bizottságát A két orosz vétó után nem vizsgálják tovább, mit vetett be Bassár Aszad hadserege.
Hat bombázót küldött ma Moszkva az Iszlám Állam ellen Hat Tu-22M3-as hadászati bombázó mért légicsapást az Iszlám Állam (IÁ) objektumaira a szíriai Abu-Kemál város közelében közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.
"Nagyrészt igazak a volt brit kém állításai Trumpról" Jobbára igaz ezt állítja az elhíresült Trump-dossziéról az anyag összeállításában fontos szerepet játszó volt brit kém. A Trump-csapat és Moszkva állítólagos összejátszását taglaló állítások között v...
Moszkva tagadja, hogy beavatkozott volna a katalán válságba És szerintük az sem gond, ha egy közleményt egy videojátékból származó képpel illusztrálnak.
Iszlamista hálózatot számoltak fel az oroszok Őrizetbe vették Moszkva körzetében a Tabligi Dzsamaat elnevezésű nemzetközi muszlim misszionárius szervezet 69 tagját - közölte kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) közönségkapcsolat...
Körvonalazódik az alku Moszkva és Ankara között A szíriai válság politikai rendezése a legfőbb napirendi pontként szerepel Vlagyimir Putyin orosz államfő és török kollégája, Recep Tayyip Erdogan mai Szocsiban rendezett találkozóján.

A CNN-t is külföldi ügynökként akarja nyilvántartásba venni Moszkva Válaszlépésként arra, hogy Amerika elkezdett szívózni az RT orosz televízióval.
Hetven éve ismeri Moszkva az atombomba titkát 1947. november 6-án jelentette be a moszkvai városi tanács ünnepi ülésén Molotov szovjet külügyminiszter, hogy a Szovjetunió ismeri az atombomba titkát, így véget ért a két évig tartó amerikai atommon...
Több száz orosz nacionalista szélsőségest tartóztattak le Sokan rendőrökkel akartak balhézni Moszkva belvárosában, más városokban is őrizetbe vettek tüntetőket.
Oroszország sem lát szívesen kanadaiakat Itt van Moszkva válasza a kanadaiak lépésére. Ottawa korábban 30 orosz állampolgár ellen vezetett be szankciót, Oroszország most több tucat kanadai állampolgár beutazását tiltotta meg.
Orosz válasz Kanadának Moszkva megtiltotta több tucat kanadai személy oroszországi beutazását, válaszul az Ottawa által 30 orosz állampolgár ellen, az emberi jogok megsértői elleni törvényre való hivatkozással bevezetet...
Moszkva: Hán Sejkúnnál egy vízvezeték-csőből barkácsolt vegyi töltet robbant fel Házilag, egy vízvezeték-csőből állították elő azt a szíriai Hán Sejkúnnál felrobbantott vegyi töltetet, amelyet a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) és az ENSZ közös jelentése a szíriai légierő ált...