Így fűtenek az élelmes magyarok: tudnak valamit?

Közeleg a tél! Na meg a borsos rezsiszámlák!...

2017. október 10. 5:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Májusban Jeruzsálembe költöztetik az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét Már májusban Jeruzsálembe költöztetik az Egyesült Államok izraeli nagykövetségét - jelentette az izraeli média pénteken.
Visszaemelte a befektetői kategóriába Oroszországot a Standard & Poor's isszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor's pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést.
Különösen veszélyes szervezetünkre az extrém hideg Az érkező extrém hideghullám nagyon megterheli a szervezetet - mondta Pintér Ferenc meteogyógyász az M1 aktuális csatornán szombaton.
A phjongcshangi téli olimpia szombati győztesei A phjongcshangi téli olimpia szombati versenynapjának győztesei:
Sorra mondják fel a fegyverlobbival kötött együttműködéseiket az amerikai cégek A floridai mészárlás után nagyon ciki lett mindenki, akinek köze van a fegyverszövetséghez.
D.A.S. JogSzerviz: állatvédelem a hatályos magyar jogban Magyarországon lassan tizenöt éve számít bűncselekménynek az állatkínzás, ezt megelőzően szabálysértésnek minősült.

Top hírek:
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Nagyvállalatok büntetik az amerikai fegyverlobbit Gazdasági hatása is van a floridai iskolai mészárlásnak. Több amerikai cég megszakítja üzleti kapcsolatait az Országos Fegyver Szövetséggel (NRA). Köztük a 15 legnagyobb amerikai bank egyike és az autókölcsönzéssel foglalkozó legnagyobb vállalat.
Mit keres a répa, a saláta meg a káposzta a párizsi háztetőkön? A párizsi belváros egyik nagyáruháza (BHV) tetején ma zöldségek, színes gyümölcsöket hozó bokrok teremnek. Ez fura, de nem egyedi látvány a zord párizsi télben.
Magyar márkához adja az arcát Bruce Willis? Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca - tudta meg a Napi.hu