Így fűtenek az élelmes magyarok: tudnak valamit?

Közeleg a tél! Na meg a borsos rezsiszámlák!...

2017. október 10. 5:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Megszűnik az FHB Kereskedelmi Bank tőzsdetagsága A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója december 29-i hatállyal megszünteti az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. (FHB Bank) kereskedési jogát a részvény- és hitelpapír-szekcióban, valamint a bank tőzsdetagságát, amelyet a hitelintézet kérelmezett december 8-án - derül ki a BÉT honlapján hétfőn közzétett határozatból.
Mennyi halat eszik a magyar? Egy főre jutó évi halfogyasztás (1970-2015)
Putyin elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonását Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légitámaszpontra.
Átadták a Napló TOP 100 díjat Debrecenben Az üzleti életben elért sikereik és társadalmi szerepvállalásuk elismeréseként a 2016-os üzleti év Napló TOP 100 Gazdasági díját Szabó Miklósnak, a debreceni Tranzit-Ker Zrt. vezérigazgatójának, és Szabó Ákosnak, a Tranzit-csoport vezérigazgatójának adományozták az idén; a díjat a Hajdú-bihari Napló, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hajdú-bihari igazgatósága és a térségi iparkamara TOP 100 kiadványának bemutatóján adták át hétfőn, a kereskedelmi és iparkamara székházában.
Az E.ON elektromos autózásra ösztönzi a városokat: Szolnok az elsők között mondott igent Mától csendesebb, gazdaságosabb és zöldebb autókkal járnak a szolnoki polgármesteri hivatal munkatársai a hivatali ügyintézésük során. Az alföldi város csatlakozott először az E.ON E-flotta elnevezésű programjához, mely a jövőről felelősségteljesen gondolkodó magyarországi városok számára kínál kulcsrakész megoldást az elektromos autózás élményének kiterjesztésére, a környezetkímélő közlekedés népszerűsítésére és a költséghatékony városüzemeltetésre.
Az új Bázel IV-es szabályok szükségessé teszik a banki üzleti modellek újragondolását A Bázel IV ajánlás keretein belül a Bázeli Bankfelügyeleti Bizottság (BCBS) több területen is újragondolta a korábbi szabályozásokat. A fókuszban többek között a kockázattal súlyozott eszközérték (RWA) számítása, a hitelezési kockázat sztenderd megközelítésének kockázatérzékenyebbé formálása, a belső minősítésen alapuló modellek korlátozása, valamint egy, a sztenderd minősítés alapján meghatározott tőkéhez kötött 72,5%-os minimum tőkeszint szerepelnek.

Top hírek:
Óriási halálspirálba kerülhetnek a széntüzelésű erőművek A klímacélok és a takarékosság miatt is gyorsan be kellene zárni mindet.
Kamarai különdíjak egyetemi hallgatóknak Tudományos diákköri konferenciát rendezett közösösen a Szent István Egyetem és a NAK.
UBS: sose lesz igazi fizetőeszköz a bitcoin A UBS Wealth Management nem hisz benne, hogy a bitcoin valaha törvényes fizetőeszköz lesz még akkor sem, ha a határidős tőzsdei termékek bevezetése után néhányan azt hiszik, hogy stabilabb lesz a...
Putyin elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonását Elrendelte az orosz csapatok Szíriából történő visszavonásának megkezdését hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki villámlátogatásra érkezett Szíriába, a hmejmími orosz légitámaszpontra.
A magyar postás már egyszer sem csönget? Ünnepi hajsza és pótfeladatok a kézbesítőknél Lehetetlen tartani a munkatempót, amit elvárnak állítják a karácsonyi rohamban is dolgozó postások. Többen arra panaszkodnak: raportra hívják őket, ha az ügyfeleiket nem beszélik rá elég életbiztosításra.
Ukrajnából és Szerbiából jön a legtöbb külföldi munkavállaló A hiányszakmákban növekszik az arányuk.