Új részlet derült ki a Las Vegas-i vérengzés estéjéről

A Las Vegas-i lövöldözés elkövetője, Stephen Paddock a tömegmészárlás előtt pár perccel meglőtte a szálloda egyik biztonsági őrét is osztott meg egy eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff hétfői sajtótájékoztatóján.

2017. október 10. 6:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
NHL - Továbbra is remekül megy az újoncnak Nyert a Las Vegas, a Los Angeles és a Buffalo is.
Boldogságkeresés Véres képek és #Prayfor hashtagek. Segítő-biztonsági alkalmazások és személyiségi jogok. Nyomozati információk és terroristák PR-ja. A Las Vegas-i lövöldözés ismét aktuálissá tette a kérdést: terrortá...
Megdőlhet a Las Vegas-i vérengzés eddigi története Az FBI szerint más sorrendben zajlottak a dolgok két hete, amikor 58 embert lőtt halálra egy férfi Las Vegasban.
A Las Vegas-i mészárlásra is emlékeznek a jótékonysági fegyverárverésen a republikánus politikusok Illinois államban Lehet AR-15-ös puskára is licitálni, az ámokfutó Stephen Paddock ilyennel is ölt.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.

Előkerült a Las Vegas-i tömeggyilkos évekkel ezelőtti tanúvallomása Magáról beszélt 2013-ban, de a fegyverekről csak érintőlegesen volt szó.
Az áldozatok mosolygó arcai között emlékeznek egy Las Vegas-i parkban A gyógyító kertet mintegy 300 ezer dollárnyi adományból, négy napi munkaórával készítették el az önkéntesek.
Fotó: puskagolyót állított meg egy iPhone a Las Vegas-i tragédiában, így mentve meg tulajdonosa életét Egy nő életét mentette meg a golyót megállító mobil, amely a Las Vegas-i lövöldözés alatt a legjobb helyen volt.
Bújós golden retrieverekkel gyógyulnak a Las Vegas-i túlélők
Mégsem volt magányos farkas a Las Vegas-i mészáros? A helyi sheriff nem fukarkodott a teóriákkal sajtótájékoztatóján, mely legalább annyi kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt
A kezei között halt meg a Las Vegas-i tragédia egyik áldozata, majd a Facebook és egy iPhone révén megható gesztust tett A Siri és a Facebook tette lehetővé, hogy a Las Vegas-i lövöldözés egyik áldozatának szeretteit értesíteni tudja a nő, akinek a kezei között halt meg.