Ciki baki az RTL Klub esti adásában - A műsorvezető is szóvá tette

D. Tóth András posztolta is a bakit a Facebookon.

2017. október 10. 8:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
3-5 millióért lehet kisbabát venni Magyarországon Rejtett kamerás felvételt készített az RTL Klub egy gyermekét áruló párról.
Erős Antóniát és Szellőt így kapták le a Híradó szünetében - Fotó Az RTL Klub híradósairól rendhagyó fotó készült.
Megint változnak az RTL Klub estéi Kétszer annyi Válótársak lesz képernyőn hetente. A változás érinti a Castle-t és a többi keddi műsort is.
Cuki fotón mutatta meg kisfiát Szabó Zsófi Az RTL Klub műsorvezetője arról is beszélt, hogy a szülés váratlanul indult meg.
Ezért nem szerepelt eddig sorozatban Alföldi Róbert Teljesen új szerepben tűnik fel az RTL Klub képernyőjén holnap este.
Az RTL Klub ilyen gödörben talán még soha sem volt Az első héten az RTL Klub nézői látványosan megfogyatkoztak, és olyan történt, amire az elmúlt 15 évben nem volt példa.

Betegek és ápolók is rühesek lettek a Margit-kórházban Az RTL Klub Híradója szerint október óta küzdenek a kellemetlen tüneteket és csúnya fertőzést okozó atkával.
Újabb stadion üzemeltető nélkül Szombathely után Diósgyőrön sincs vállalkozó arra, hogy működtesse a stadiont, így első körben az önkormányzatnak kell állnia a számlákat, majd pedig az ország valamennyi adófizetőjének - derül ki az...
Talpra, Magyar musical az Arénában - Jegyek és szereplők itt! Az 1848-as szabadságharc 170 éves jubileuma alkalmából a egy sztárszereposztással érkező rockmusicallel emlékeznek meg az Arénában a forradalomról. A Szurdi Miklós rendezésében érkező ősbemutató s...
Csúfos bukás volt 2017 a TV2-nek A tavalyi év estéinek 89 százalékát az RTL Klub nyerte a kereskedelmileg kiemelt korosztályban - közölte a piacvezető tévétársaság.
Várja már a Válótársak új évadát? Itt egy exkluzív jelenet Január 4-én tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Válótársak, immáron a harmadik évaddal. A csatorna ígérete szerint az új epizódokban elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép! A mű...
20. születésnapját ünnepli a Barátok közt - íme az új főcím - videó A Sorozatwiki hívta fel a figyelmet arra, hogy új főcímet kapott az RTL Klubon futó Barátok közt, amely idén ünnepli 20. születésnapját. Ráadásul a sorozatba idén visszatér Rékasi Károly is, aki súlyo...