Új szélsőséges iszlamista szervezet jött létre

Úgy látszik, az Iszlám Államnak új kihívója vagy szövetségese akadt.

2017. október 10. 8:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új délkelet-ázsiai vezetője van az Iszlám Államnak A férfi egykor a Dzsemaa Iszlamíja nevű dzsihadista szervezet harcosa volt.

Friss hírek
Az életéért könyörgött a fuldokló öregember, az ápolók kinevették A világháborús veterán hiába kérte, hogy segítsenek rajta, hagyták meghalni. Arra azonban nem számítottak, hogy a szobában van egy rejtett kamera is. 
Ettől a Gyurcsány-felkonferálástól a tarkódig szökik fel a szemöldököd Nem gondoltam volna, hogy az "Egy válság vágóképei" című Gyurcsány-felszopásnál van lejjebb. Pedig van, mutatjuk.
Harminc kutya kísért át minket a Vértesen az év utolsó kéktúráján Misztikus temetőt, eldugott romvárat és szarvaslábat is találtunk az egyik legszebb hegység mélyén.
Telekom Veszprém - Paris Saint-Germain
A hős afgán rendőr magára rántotta a merénylőt, hogy az ne a tömeg közepén robbantsa fel magát Sok ember életét mentette meg ezzel.
Most rabolják ki először? Ne aggódjon, nagyon jól csinálja! A Viszkis hamarosan a mozivásznon fosztogat, addig is mutatjuk a nemzetközi konkurenciát. Tíz igazán ütős bankrablás a filmtörténetből.

Hír: Nemzetbiztonsági bizottság: vizsgálni kell a magyar szélsőjobb és a terrorista szervezetek esetleges kapcsolatát! Ma megjelent hírek szerint a magyar szélsőjobboldali szervezetek oktatóanyagként használták fel a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet videóit, amelyek gyakorlati tanácsokat is adnak a konkré...

Top hírek:
A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk Egy kicsit több rajongó, és rengeteg szakmabeli nyomta végig a pesti klubfesztivátl. Végetért a második BUSH.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Még jobban elhúzhat a Barcelona A lehető legjobbkor térhet vissza a pályára a térdsérüléssel bajlódó Isco.
Fekete-win-win-Győr
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Oroszország kihátrálhat az olajmegállapodásból Jó esély van rá, hogy Oroszország nem vesz részt az OPEC kitermelés-csökkentési programjának meghosszabbításában.