Rose McGowan: Matt Damon, milyen érzés gerinctelen nyerészkedőnek lenni?

A színésznő kiborult, miután híre ment, hogy Matt Damon és Russell Crowe segített eltussolni Harvey Weinstein zaklatási ügyét.

2017. október 10. 9:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Matt Damon és Russell Crowe falazhattak az évtizedeken át nőket molesztáló sztárproducernek Egy újságírónő azt állítja, már 2004-ben leleplezte volna Harvey Weinsteint, de akkor az általa fizetett színészek közbeléptek.
Megrázó! Rose McGowan ezzel a fotóval vallotta be, hogy producerpápa szexuális zaklatásának az áldozata A színésznő a többször Oscar-díjas filmes ellen vallott
Iszonyú vicces letöpörített filmsztárokat nézegetni Matt Damon egészen bizarr filmben komédiázik.

A Szerelmes Shakespeare producerét közismert színésznők vádolják szexuális zaklatással A botrány az Oscar -díjas Harvey Weinstein karrierjének végét is jelentheti.
Évtizedeken át zaklathatta a nőket Hollywood egyik legmenőbb producere Harvey Weinstein szánja-bánja tetteit, de azért azt tervezi, bepereli az őt leleplező újságot.
Sorozat készül a Rendes fickókból A Shane Black rendezte, Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével készült Rendes fickók is kisképernyőre költözik. Joel Silver producer elképzelése szerint kisebb csavarral történik majd meg minde...