Rose McGowan: Matt Damon, milyen érzés gerinctelen nyerészkedőnek lenni?

A színésznő kiborult, miután híre ment, hogy Matt Damon és Russell Crowe segített eltussolni Harvey Weinstein zaklatási ügyét.

2017. október 10. 9:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Matt Damon: Ideje befognom egy ideig A színész bocsánatot kért #MeToo témában tett nyilatkozatai miatt.
Nem zaklatott senkit, de belebukhat A filmjeit évek óta érdektelenség fogadja, ráadásul a zaklatásokról tett nyilatkozatai miatt is elkezdték támadni. Rászolgált Matt Damon a haragra, vagy csak boszorkányüldözés zajlik?
Matt Damon egy visszafordíthatatlan eljárásnak vetett alá magát A színész lekicsinyíttette magát! Mindez persze csak a legújabb filmjében történik meg, ahol feleségével úgy döntenek, alávetik magukat annak az eljárásnak, amit kutatók azért fejlesztettek ki, hogy m...
GameStar Filmajánló - The Commuter - Nincs kiszállás, Kicsinyítés és Viszlát, Christopher Robin Liam Neeson 2018-ban is folytatja az akciózást, Matt Damon összezsugorodik, és azt is megnézhetjük, hogy mi kellett Micimackó történetének létrejöttéhez.
Reményt kaptak az unalmas, rosszkedvű, magányos férfiak A Kicsinyítésben a kisemberek tényleg kis emberek. Matt Damon összetöpörödik, és pont így szereti meg magát.

Euro Túra - szombat 22.30 Ajánló - Szereplők: Matt Damon, Lucy Lawless, Scott Mechlowicz, Kristin Kreuk, Michelle Trachtenberg 
Hosszú órákat tölthetünk el Rose McGowan elméjében Dokumentumsorozat készül a metoo-mozgalom egyik arcáról.
Matt Damon újabb filmje hasalt brutálisat A 2017-es év nem Matt Damoné volt.
Petíció indult Matt Damon ellen Ki akarják vágatni az Ocean's 8-ból a zaklatási ügyekről tett nyilatkozata miatt.
Egy német rendező is azt csinálta, amit Harvey Weinstein Ismerős elemek: hotelszoba, fürdőköpeny, erőszak. Most először szólaltak meg német színésznők.
Egy zenekar Harvey Weinstein haláláról készített klipet A hatásvadász és fiktív kisfilmben a több tucat kollégáját zaklató producerrel egy nő végez, de többen ízléstelennek találják, hogy a zenészek kihasználták a producer nevét.