Figyelték a hatóságok, mégsem akadályozták meg a marseille-i merénylőt

A merénylet előtti napon sűrű üzenetváltás zajlott Ahmed Hanadzsi, a tíz nappal ezelőtti marseille-i késelési merénylet elkövetője és fivére, a dzsihadista harcosként Szíriában is járt Anísz között, aki akkor már Olaszországban tartózkodott, problémamentesen átjutva a francia-olasz határon - írták az olasz újságok kedden.

2017. október 10. 9:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tűzszünetet követel Szíriában az ENSZ Biztonsági Tanácsa
5 év alatt megduplázódott a kóbor kutyák száma Olaszországban Már 700 ezren lehetnek.
Szíriában tesztelik az új orosz vadászgépeket Két Szu-57-es típusú, ötödik generációs vadászgépet vezényeltek az orosz légierőnek a szíriai Hmejmímben működő bázisára - közölték csütörtökön orosz hírügynökségek a repülők leszállásáról az arab ors...
Olaszországban nem garantált a megnyugvás a választások után sem Nem kizárt, hogy a jövő heti parlamenti választásokat követően is fennmarad Olaszországban a politikai és a gazdasági bizonytalanság.
Moszkva elismerte, hogy több tucat orosz állampolgár sebesült meg Szíriában Öten meghaltak egy amerikai légi csapásban. A sérültek közül többeket Oroszországban kezelnek.
A jobbközép koalíció a legesélyesebb Olaszországban Március 4-én tartják az olaszországi parlamenti választásokat. Ismét egy olyan európai választásról van szó, ahol a kampány egyik fő témája a bevándorlás volt. A felmérések szerint egyelőre a Berlusco...

Netanjahu: Irán a legnagyobb fenyegetés a világra A zsidó állam meg fogja akadályozni az ország állandó katonai jelenlétét Szíriában jelentette ki az izraeli kormányfő.
Sorra találják a tömegsírokat Szíriában Civilek és katonák is voltak az áldozatok között.
A Reuters szerint egy, a Kremlhez köthető katonai magáncég szolgálatában a múlt héten 300(!) orosz halhatott vagy sérülhetett meg Szíriában Moszkva ezzel szemben 5 emberről beszél.
Ijesztő felvétel: így mentették ki a kisgyereket a metróból Hősként ünneplik Olaszországban azt a tinédzsert, aki kimentett egy vágányokra esett kétéves gyermeket a milánói metróban.
Több száz terrorista adta meg magát Szíriában Ezzel megszűnt az Iszlám Állam jelenléte Idlíb tartományban.
Ezért menekülnek - Bombázás miatt rettegő férfi Szíriában A jóléti államok kényelemben és biztonságban élő polgárai ezt el sem tudják képzelni.