Megnőhet a terrorfenyegetettség az Iszlám Állam felszámolása után

Egyre több területet veszít az Iszlám Állam Szíriában, közel lehet a teljes felszámolás. Ám a nyugat-európai és a közel-keleti alvó sejtek felderítése nehezebb feladat.

2017. október 10. 9:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Iszlám Állam rengeteg fegyvert szerzett az Európai Unióból A dzsihadisták Irakban és Szíriában az Európai Unióból származó fegyverekkel és lőszerekkel harcolnak.
Az Iszlám Állam is beszállt a Jeruzsálemről szóló vitába Az Iszlám Állam terrortámadásokkal fenyegette meg az Egyesült Államokat csütörtökön amiatt, hogy Donald Trump amerikai elnök kormánya elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként.
Visszaverték az Iszlám Államot Damaszkuszban A szíriai kormányerők visszaverték az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet támadását, amelyet Damaszkusz déli Tadamun negyedében indítottak szerdán - közölte egy szíriai katonai forrás.
Az Iszlám Állam inspirálta a New York-i robbantót Közvetlen kapcsolatban azonban nem állt a terrorszervezettel Akayed Ullah.
Egy bangladesi férfi testére erősített csőbomba robbant reggel a Times Square közelében A bomba szerencsére kontármunka volt, előbb robbant a kelleténél, és nem okozott komoly pusztítást. Készítője állítólag érdeklődött az Iszlám Állam iránt.
Díszszemlét tartottak Bagdadban a terrorszervezet legyőzését ünnepelve Díszszemlét tartottak az iraki fegyveres erők vasárnap Bagdadban annak alkalmából, hogy győzelemmel fejezték be az Iszlám Állam terrorszervezet ellen viselt háborút.

Programot hirdetett az MSZP, adományt gyűjt a Jobbik - a nap hírei Adományt gyűjt a Jobbik, Brüszel politikai támadásáról beszél az igazságügyi államtitkár, programot hirdetett az MSZP, véget ért az Iszlám Állam elleni háború Irakban. A nap legfontosabb hírei 2017. d...
Végezne a brit származású dzsihadistákkal a miniszter A halott terroristák nem árthatnak Nagy-Britanniának, így az Iszlám Állam szolgálatában lévő briteket le kell vadászni, nehogy visszatérhessenek a szigetországba fogalmazott a Daily Mail című brit la...
Az Iszlám Állam több ezer tagját evakuálhatták, Európában is feltűnhetnek Az Iszlám Állam több ezer dzsihadistáját hagyhatta el a terrorszervezet egykori szíriai fellegvárát, Rakkát egy, az Egyesült Államok által jóváhagyott titkos megállapodás keretében állította csütörtö...
A migránshelyzet romlására számít a szakértő Az Iszlám Állam visszaszorítása miatt most már nem csak az átlagemberek, hanem a kiképzett, fegyveres alakulatokból kilépők is elindulnak Európába - mondta Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet munk...
Orosz bombázók az Iszlám Állam fegyverraktárait támadták meg Szíriában Minden célpontot megsemmisítettek.
Újabb rettenetes videót tett közzé az ISIS Bár az Iszlám Állam szinte már teljesen visszaszorult Irakban és Szíriában, a dzsihadisták mégis gondoskodnak róla, hogy benne legyenek a hírekben.