Angelica Huston arca így eltorzult a plasztikai műtétektől - Hiba volt kés alá feküdnie

Ő sem tud megálljt parancsolni magának, ha plasztikáztatni indul.

2017. október 10. 9:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Horoszkóp: Október 19., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 19-én is!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Majka rettegett, hogy megismétlődik a múltkori bakija A műsorvezető meglepődött a válaszlehetőségeken, és csak arra koncentrált, hogy a kérdésen kívül mást ne is mondjon Hogy végül mi sült ki a helyzetből, az kiderül a videóból!
Majka szerint olyan nőt kell feleségül venni, aki Heni és Geri régóta nagyon közeli barátok, ezért Majka szerette volna tudni, hogy mit szól ehhez Geri barátnője.
Tények röviden 3, 2017. október 18., szerda ...
Egyelőre marad a meleg időjárás-jelentés, 2017. október 18., ...

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
A neten jól hangzik, de az ágyban irtó kellemetlen - 5 szextipp, amitől óva intenek a nők Néhánynak borzasztóan kellemetlen vége lett.