A liberálisok egyszerre védenék a homoszexuálisokat és a muszlimokat, de nem megy

A muszlim világban uralkodó homofóbia nagyon kényes téma a liberálisok számára, mert ők az iszlámot védelmezik - mondta Michael Lucas meleg pornófilmsztár és filmrendező egy rádióinterjújában.

2017. október 10. 9:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Eddig példátlan dologra szánta el magát Amerika legnagyobb bankja A JP Morgan bejelentette első nagy fintech felvásárlását: a WePay nevű fizetési szolgáltatók veszik meg. Amerika legnagyobb bankja eddig meglehetősen inaktív volt a fintech felvásárlási piacon, most...
Ekkora kapáslövés nincs is A Roma-csatár Dzeko a nap meccsén a nap gólját is meglőtte a Bajnokok Ligájában.
Ez az egyrészes fürdőruha hátulról bikini Chris Brown exe Miamiben a strandon villogott, hát nagyon látványosak lettek a fotók, köszönhetően ennek a rafinált kis dressznek és egy terpesznek.
Drasztikus hanyatlást figyeltek meg védett területek rovarállományában Az eredmények aggasztóak abból a szempontból, hogy természetvédelmi területekről származnak.
EP - Megszavazták a dublini szabályozás reformtervezetét A tervezet szolidaritási alapon a felelősségnek tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására is irányul.
Volkswagen Golf 138 forintért Hatodik alkalommal rendezett márkatalálkozót a Volkswagen a Hungaroringen idén szeptember 23-án, a hagyományokhoz hűen idén is egy Golffal gazdagabban távozhatott a rendezvényről a legszerencsésebb látogató. A Das WeltAuto játékán a Pest megyei Mátyus Imre ajánlata nyert, ő vehette át a VI-os Golfot a Porsche Pestnél október közepén.

Top hírek:
Hátborzongató kép lett az év természetfotója Egyszerre nyújt ijesztő és szomorú látványt a tülkétől megfosztott orrszarvútetem.
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Hónapokig nem volt meleg víz 196 lakásban Múlt héten írtuk meg, hogy négy hónapja nincs gáz egy budapesti társasházban. Ma visszakapcsolták a szolgáltatást.
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
A liftbe lépve tépte ki a nyakláncot egy nő nyakából ezt a férfit keresik A kőbányai rendőrök lopás miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen.