Százezres bérkülönbségek: a falusi kisboltok belerokkannak a fizetésemelésbe

Sztrájkolni egy falusi kisboltban a magasabb bérért? Az bizony nehéz lesz, mert ha így megy tovább, elfogynak a dolgozók és a boltosok lehúzhatják a rolót.

2017. október 10. 11:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Megújult a Nébih debreceni laboratóriuma Megújult a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) debreceni laboratóriuma, a labor új, fokozott biológiai biztonságot is kielégítő, molekuláris biológiai részlegét mintegy 110 millió forintból alakították ki - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára szerdán a helyszínen.
Vacsorával békítené a V4-eket Juncker Közös vacsorán melegítené fel a Visegrádi Négyekkel az utóbbi időben igencsak elhidegült viszonyát Jean-Claude Juncker. Az Európai Bizottság elnöke szeptemberi nagyívű, az EU jelenlegi állapotát...
Kihúzták a Skandináv lottó 42. heti nyerőszámait 190 millió forint volt a tét....
Az amerikai GDP-t is megtépázták a hurrikánok Szerény, mérsékelt ütemben bővült az Egyesült Államok gazdasága szeptemberben és október elején, a bizonyos területeket érintő hurrikánhatás ellenére - közölte az amerikai központi bank legutóbbi...
BÉT: Az OTP húzta fel a BUX-ot A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 171,99 pontos, 0,44 százalékos emelkedéssel, 39 081,77 ponton zárt szerdán.
Két évtizednyi szárazság és 60 fokos hőség - a magyarok még sosem láttak hasonló időjárást Ugyan a magyar időjárás is tud extrém dolgokat produkálni, de a meteorológiai világrekordokhoz képest sehol sem vagyunk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat összegyűjtötte minden idők legdurvább időjárási szélsőségeit, legújabb videónkban ezekből válogattunk.

Top hírek:
Megugrott a pesti utasszám egy városba nem, nem Londonba Tizenhárom millió fölé várja az éves utasforgalmat a Budapest Airport a tavalyi 12,5 milliós forgalom után mondta Kam Jandu, a repteret üzemeltető cég kereskedelmi igazgatója. Az utasszám a berlini járatokon nőtt leginkább.
Ki a felelős az épületről lehulló tárgyakért? Az épület egyes részeinek lehullásával, az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felel.
Remek horrorfilmekkel ijesztget a Mars Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!
Érik a botrány a bankfiókokban: nem lesz aki kiszolgáljon Már nem csak a call centeresek megtalálása jelent nehézséget....
Menetrend szerint halad az EESZT bevezetése Mától számított egy hete van több ezer hazai közfinanszírozásból működő egészségügyi szereplő számára, hogy csatlakozzon és megkezdje adatszolgáltatási kötelezettségét az EESZT rendszerében.
Májusig kapott haladékot a Raiffeisen, ha ezután sincs eredmény, jön a pofon A lengyel bankfelügyelet bejelentette, hogy szankcionálhatja a Raiffeisen Bank Internationalt, ha az nem vezeti be a tőzsdére lengyel leányának, a Polbanknak egy részét 2018. május 15-ig - számol be...