A lehető legjobb ember rendezi a következő Rocky-filmet

Sylvester Stallone maga jelentette be a hírt. A Creed 2 a Rocky-sorozat nyolcadik része lesz.

2017. október 10. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégsem Sylvester Stallone rendezi a Creed 2-t Leváltották a színészlegendát, aki helyett egy fiatal direktor fogja levezényelni a Rocky-spinoff folytatását.
Kendall Jenner Rocky-módra boxol az adventi videóban, de azért a fekvőtámaszt még gyakorolhatná És mit szólnak ehhez a sportolók?
Sylvester Stallone-t is szexuális zaklatással vádolják A Rocky filmek sztárja mindent tagad.
6300 forint helyett rövid ideig ingyen töltheti le az egyik legjobb Assassin's Creed játékot Karácsonyi ajándékként is felfoghatjuk a Ubisoft új akcióját, melyben egészen nulla forintig árazták le legnépszerűbb játéksorozatuk egyik legjobban sikerült darabját.
Assassin's Creed Origins Hosszú évek után most először megint azt érezhetjük egy Assassins Creed-játékban, hogy a Ubisoft nem a jól ismert kliséket akarta újra és újra eladni nekünk, hanem valódi újdonságokkal szerette volna ...
Assassins Creed: Rogue - tényleg jön a HD-kiadás? Az egyik olasz viszonteladó honlapján felbukkant Assassins Creed: Rogue HD most már egy hitelesebb forrásnál is felütötte a fejét, miután a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán is ...

Assassin's Creed Rogue - egyre biztosabb, hogy jön a HD változat Újabb helyen bukkant fel a jelenlegi generációs konzolokat megcélzó Assassin's Creed Rogue HD, ami az előzőnél már szilárdabb bizonyítéknak tűnik.
Egyre biztosabb hogy jön az Assassin's Creed: Rogue PS4-es és Xbox One kiadása Mindkét konzolos változat felbukkant a koreai korhatár-besorolás oldalán.
Assassin's Creed Origins - hamarosan chocobókon is lovagolhatunk? A következő frissítéssel Final Fantasy XV-ös tartalmak kerülhetnek az Assassin's Creed Originsbe.
Hordamóddal bővül az Assassins Creed: Origins A Ubisoft felvázolta, hogy mit tartalmaz pontosan az Assassins Creed: Origins decemberi frissítése. Ha igazi kihívásra vágysz, örülni fogsz az új Nightmare nehézségi szintnek, de kapunk egy hordamódna...
Assassin's Creed Origins - új játékmód és nehézségi szint érkezik a következő frissítésben Hamarosan megjelenik egy új frissítés a játékhoz, ami szerencsére nem csak apróbb csinosításokat tartalmaz.
Assassin's Creed Rogue - PS4-re és Xbox One-ra jöhet? Az Assassin's Creed Rogue eleinte csak konzolokra jelent meg, majd PC-re is. Most a jelenlegi generációs gépek lehetnek soron.