A lehető legjobb ember rendezi a következő Rocky-filmet

Sylvester Stallone maga jelentette be a hírt. A Creed 2 a Rocky-sorozat nyolcadik része lesz.

2017. október 10. 12:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Assassin's Creed: Origins - minden, amit a New Game+-ról tudni érdemes Holnaptól, a Discovery Tour-ral együtt lesz elérhető a New Game+ is. A Ubisoft egy részletes posztban árulta el, mire számíthatunk.
Merre tovább, Assassin's Creed? A Ubisoft egy kiküldött íven várja ismét az Assassin's Creed rajongók véleményét arról, merre haladjon tovább a franchise.
Assassin's Creed Origins - méregdrága szobrok érkeztek a gyűjtőknek A legnagyobb rajongók polcán biztosan kiemelt helyre kerül majd ez a gyűjtemény.
Assassin's Creed: Origins - becsöngettek a töriórára Jövő héten élesedik az Assassin's Creed: Origins oktatómódja, a Discovery Tour. A játék tulajdonosai számára ingyenes kiegészítő 75 különböző előadással mutatja be az ókori Egyiptomot.
Új rész helyett továbbra is az Assassin's Creed Originsre koncentrál a Ubisoft Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió még egy darabig az ókori Egyiptomban tartja a játékosokat.
Nagy siker az Assassin's Creed: Origins A Syndicate teljes eladásainak már a dupláját produkálta az Origins.

Assassin's Creed Origins - kétszer annyi fogyhat belőle, mint a Syndicate-ből A Ubisoft vezérigazgatója szerint a játék óriási siker, és rövid időn belül duplán túlszárnyalhatja elődjét.
Assassin's Creed - a vikingek korában? Könnyen meglehet, hogy a jól sikerült egyiptomi kitérő után a vikingek korában játszódik majd a következő Assassin's Creed. Igaz, a legutóbbi szóbeszédek még Kínáról szóltak.
Viking mondavilágba tart az Assassin's Creed? Újabb történelmi korszak bukkant fel, mint a következő Assassin's Creed lehetséges időszaka.
Assassins Creed: Origins - sikerült feltörni, pedig több megoldással védték Hiába a Denuvo és a VMProtect, a CPY három hónap alatt feltörte az új Assassin's Creedet.
Assassin's Creed: Dynasty - Kínába megy a sorozat? Kiderült, milyen munkacímen fut az új Assassin's Creed játék.
Egy Assassin's Creed: Brotherhood klón lesz a Murderous Pursuits A viktoriánus korban játszódik a Brotherhood játékmenetét másoló Murderous Pursuits.