Örülnek a nyugdíjkiegészítésnek

Várhatóan körülbelül 35 ezer forinttal többet kapnak a nyugdíjasok az év végéig. A kormány kétféleképpen egészíti ki a nyugdíjat, a nyugdíj-kiegészítést és a nyugdíjprémiumot is még novemberben megkapják az idősek. Ehhez jöhet még az Erzsébet-utalvány is, tavaly 10 ezer forint volt az értéke... Van, aki bevásárlásra költené a plusz pénzt, mások gyógyszerekre, vagy inkább eltennék karácsonyra.

2017. október 10. 12:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezeknek a nyugdíjasoknak nem kell a kormány ajándéka? Még mindig sokan nem vették át a karácsonyi Erzsébet-utalványt.
Ilyenek királyi család hétköznapjai: skót dudaszóra öltözködik II. Erzsébet Talán hihetetlennek tűnik, de a brit királyi család tagjai is hús-vér emberek, tele álmokkal, vágyakkal, rigolyákkal és persze kötelességekkel. Hétköznapjaik persze nem pont úgy telnek, mint egy átlag...
Erzsébet-utalványok: 36 ezres veszteség Külföldön él, de magyar ellátásra jogosult mintegy 33 ezer idős ember.
Ilyen tökéletes alakja volt Erzsébet királynőnek fiatalon Azt mondták rá, hogy a "kifogástalan homokóra".
Lópuki miatt égett be Erzsébet királynő Inasa a királynőt gyanúsította szellentéssel, pedig egy ló volt az.
Meglepő! Ezeket az ételeket soha nem enné meg II. Erzsébet

Erzsébet királynő soha nem mondana le róluk - Mi az, amihez mindig ragaszkodik? Erzsébet királynő kötelezettségeinek is úgy tesz eleget, hogy hűséges társaira mindig jusson ideje.
10 ezret adnak a nyugdíjasoknak Hódmezővásárhelyen, de ez NEM kampány Az Erzsébet-utalványoktól FÜGGETLENÜL amúgy választás lesz 25-én.
Lezárás a Lánchídon is, mutatjuk, merre ne akarjon közlekedni Rendezvény miatt korlátozzák a gépjármű-forgalmat Budapesten vasárnap a Várkert rakparton, illetve a Lánchídon, ahol gyalogosok sem közlekedhetnek. Lehet, hogy lezárják az Erzsébet hidat is.
Mi lesz a kerülettel, ha bedől a bulinegyed? Jövő vasárnap kerül sor a bulinegyedet - vagyis az Erzsébet körút, a Király utca, a Károly körút és a Rákóczi út által határolt területet - érintő népszavazásra, melynek során arról születik döntés,.....
Gálffi László kapta az idei Páger Antal-színészdíjat Gálffi László kapta idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését Farkas Éva Erzsébet (Fidesz-KDNP) makói polgármestertől a Maros-parti városban, a Hagym...
Kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II. Erzsébettel Kivételesen celebgála helyett, gasztroeseményen voltunk, de szerencsére egy kicsit itt is sikerült belefutni Erzsébet királynőbe.