Nézőből lett MMA-bajnok, aztán megkérte barátnője kezét

A 22 éves Luis Feli­pe Alvimnak nem volt pénze belépőre egy MMA-gálára, ezért barátnőjével sütit árult a csarnok előtt. A befolyt összegből bejutottak. A helyszínen kiderült, hogy a váltósúlyú bajnoki címmeccsen Carlos Eduardo Rufinónak nem sikerült a mérlegelése, s már úgy tűnt, Claudinei Kall ellenfél nélkül marad, amikor Alvim vállalta a beugrást.

2017. október 10. 18:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem hiszi el, melyik szupersztár törte össze Pink szívét Jon Bon Jovi összetörte Pink szívét. Az énekesnő fájdalmas gyermekkori emlékét idézte fel James Corden műsorában. Tízéves voltam, teljesen bele voltam zúgva, arról álmodoztam, hogy egy nap a felesége leszek. Aztán egyik nap, amikor mentünk haza az énekórámról, a kocsiban szólt a rádió, s bemondták: Jon Bon Jovi összeházasodott tinikori szerelmével, Dorothea Hurley-vel.
Ez az indiai nő lett a világszépe Kínában kihirdették, ki lett a legszebb nő a Miss Worldön.
Magyar hárpia a lakók réme Rómában Évek óta terrorizálja egy római társasház lakóit egy magyar asszony. Nagytestű kutyáit is beveti, ha meg kell félemlíteni az embereket.
Végül annyit írt, lett egy ellenségem Olvasónk szerelmes lett egy férfiba, de a legrosszabbkor döntött úgy, hogy felvállalja a kapcsolatot. Ennél csúnyább vége nehezen lehetett volna.
Ezekkel a szavakkal emlékezett meg Som Lajosról Révész Sándor Noha Som Lajos temetése - családja döntése értelmében - zártkörű volt, így csak a barátok és a közeli hozzátartozók, valamint pályatársai lehettek jelen, Révész Sándor gondolt azokra a rajongókra is, akik ugyan nem lehettek ott, mégis szeretnének elbúcsúzni a rockzenészről. "Kérlek Benneteket, gondolatban Ti is helyezzetek most egy szál virágot a sírjára, és vigasztalódjatok Takáts Tamás - a temetési szertartáson is elhangzott, Istenhívőségéből erőt merítő - gondolatával, miszerint a búcsúnk csak átmeneti időre szól.
Csodájára jártak a nőnek: ritka farkasember-szindrómával született Nem volt könnyű élete: szülei szabályosan mutogatták gyerekkorában.

Top hírek:
Így temették el Som Lajost - fotók Családja, barátai, zenésztársai és ismerősei a Farkasréti temetőben kí­sérték utolsó útjára a 70 éves korában elhunyt Som Lajost.
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Asztronauta a 12. századi katedrális falán - Nem az időutazás a magyarázat Különös figura díszíti a spanyol katedrális falát.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
Így készült: A Viszkis (Teljes werkfilm) Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.