Oroszország és Ukrajna is elutasította a cseh elnök javaslatát

A Krím félsziget ügyében mindkét ország elutasította a cseh elnök javaslatát.

2017. október 10. 20:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ukrán bankok egész sorát privatizálják Középtávon 55%-ról 24%-ra tervezi csökkenteni az állami részesedést a bankszektorban Ukrajna. A privatizálandó bankok a meglévő piacain terjeszkedő OTP-t is érdekelhetik - hívta fel a figyelmet a...
Ukrajna évente több száz milliárdot bukik az illegális alkoholgyártás miatt Keleti szomszédunknál az elmúlt években a 8-szorosára nőtt a illegális szeszfőzés mértéke.
Nem teljesíthető a magyar kisebbség minden kívánsága Ukrajna nem tudja teljesíteni a kárpátaljai magyar kisebbségnek az oktatás nyelvére vonatkozó minden kívánságát - jelentette ki Olena Zerkal, európai integrációért felelős ukrán külügyminiszter-he...
Ukrajna újabb dokumentumot nyújtott be az ENSZ bíróságához Krím miatt Vádjuk szerint Oroszország a Krím félsziget bekebelezése óta folyamatosan megsérti jogait, ezért kártérítést követel.
Ausztria-Magyarország csak Ukrajna védelmére ragad fegyvert Nekünk Oroszországgal nincsenek közös határaink, a mi szomszédunk Ukrajna
Elkezdődött a tárgyalás a kelet-ukrajnai válság rendezéséről Ukrajna és Oroszország egy lépéssel közelebb került a konfliktus megoldásához.

Ukrajna: bajtársaik lőttek agyon négy újonc katonát A kivégzésre egy újoncavató szertartás során került sor.
A müncheni Ukrajna-találkozóról tárgyalt telefonon az orosz és az ukrán elnök Petro Porosenko ukrán államfő Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt telefonon a Münchenben rendezendő Ukrajna-találkozóról írta szerdára virradóra a Zerkalo Nedeli című ukrán napilap.
Magyarország nem enged a NATO nyomásának az ukrán nyelvtörvény ügyében Mivel a NATO ismeri a kisebbségi nyelveket érintő ukrán oktatási törvényt és azt a jelentős kihívást, amely a szabályozás miatt kialakult feszültség megoldását nehezíti Ukrajna és Magyarország között,...
Előkerült a levelekkel és készpénzzel meglógott szabolcsi postás Találják ki, meddig jutott! Segítek: nem Ukrajna irányába indult.
Hiába optimisták az ukránok, a magyar külügy szerint messze van a nyelvhasználati vita vége Addig teszünk keresztbe Ukrajna nemzetközi törekvéseinek, amíg a kárpátaljai magyarok nem elégedettek.
Ukrajna kész elhalasztani a kisebbségekre vonatkozó cikk életbe léptetését 2020 helyett 2023-ig hosszabbítaná meg az átmeneti periódust.