Beszéltük is Ryan Goslinggal, hogy vesztes helyzetből indulunk

David Bowie-t akarta, Jared Leto lett belőle. A Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjét kémfilmbe illő módon cserkészték be.

2017. október 10. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
600 ezer forintot fizetett az EMMI, hogy láthassuk Vukot, a kisrókát A David Bowie arcai dokumentumfilm forgalmazására pedig 400 ezret adott a minisztérium 2017-ben.
Nagyon penge lesz a Netflix szárnyas fejvadász-sorozata Vagyis az Altered Carbon, amely az új előzetesével kétségkívül bejelentkezett az év sci-fi szériája címért. Trailer.
David Bowie családja szívszorítóan emlékezik: 2 éve ment el a legenda Már két éve elhunyt, de szerettei még mindig nem dolgozták fel halálát.
A rock and roll királya és a popzene nagy átváltozóművésze is ma ünnepelné születésnapját Nagy popkulturális együttállás: ma van Elvis Presley és David Bowie születésnapja.
Lerágta a lábát egy teknős, ma már nyomtatott lábon szalad a kacsa Minden része igazi kincs ennek a  boldog befejezéssel záruló történetnek, aminek főszereplője egy 8 hónapos kacsa, Peg. Szegény szárnyas egy égeszen borzalmas támadást élt át, amikor is egy teknős(!)...
Egyik álomfilmjéért visszautasított egy másikat a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője "Nem lehetek két helyen egyszerre", nyilatkozta Denis Villeneuve.

David Bowie fia könyvklubot indított, hogy minél többen olvassák el apja 100 kedvenc könyvét Havi egy könyv lesz a tempó, a százas listán csomó kevésbé ismert remekmű is található.
Apja szerint madárként született újjá Winehouse - jeleznék, mégcsak január 1. van! Megdöbbentő interjút adott a 2011-ben elhunyt Amy Winehouse édesapja: Mitch nem kevesebbet állít, mint hogy lánya szelleme a mai napig visszajár hozzá, sokszor üldögél esténként az ágya szélén. A szel...
A világ legjobb lemezei a '70-es évek Tudja, hogy a 70-es években beindult a német könnyűzene? És hogy David Bowie egyebek közt ezért költözött Berlinbe? És hogy a Ramones első lemeze még fél óra sincs? A hvg.hu kultúra rovata felkért tö...
Az egyik leghíresebb karácsonyi duett lett David Bowie és Bing Crosby közös dala, pedig majdnem meg sem valósult A két zenész közös dala 1977-ben két világ találkozása is volt.
Ön is bénázott a karácsonyfával? Mutassa! Kidamilozta? Odacsipeszezte? Technokollal megfogatta? Szárnyas csavarral kiékelte?
Mégis kilövi a Tesláját az űrbe Elon Musk És mégis David Bowie fog szólni közben.