InnoMax Díj nonprofit és civil kategória

A pályázati felhívás célja Az Invitech Solutions fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját, információtechnológiai eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót

2017. október 11. 15:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jelenleg nincs ennél korszerűbb szerverközpont Magyarországon Az Invitech Solutions TIER III-as minősítésű tervek alapján készülő adatközpont kiviteli terveit a H1 Systems Mérnöki szolgáltatások Kft. készítette.
SOC-ot is ajánl ügyfeleinek az Invitech adatközpontja Az Invitech Solutions DC10 adatközpontparkjának bővítését jelentették be tegnap Budapesten.
Adatközpontot adtak át Budapesten Átadták az Invitech Solutions legújabb adatközpont egységét szerdán Budapesten; az adatközpont-bővítés, és a létesítmény üzemeltetése a következő tíz évben összesen mintegy 4 milliárd forint...

A látássérülteket segíti az InnoMax-díjas fejlesztés Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány tavasszal nyerte el az Invitech Solutions díját.
Akvizíciókkal is erősít az Invitech Solutions Az Invitel Csoporthoz tartozó vállalat növelni kívánja részesedését a bővülő ICT-piacon.
Növekedésre hangolva alakul át az Invitech Solutions Az Invitel Csoporthoz tartozó, üzleti ügyfeleket kiszolgáló telekommunikációs és informatikai társaság növelni kívánja részesedését a bővülő hazai ICT-piacon. A vállalatcsoport év eleji tulajdonosvált...
A növekedésre fókuszál az Invitech Solutions Szervezeti struktúrájában és az ügyfélkiszolgálásában is komoly fejlesztéseket kezdeményezett a cég.