Délutánra eláll az eső

A csapadék fokozatosan a keleti megyékre húzódik át.

2017. július 1. 8:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Kövér László Egyiptomba utazik Hivatalos látogatásra.
Akkora a sofőrhiány a BKV-nál, hogy irodai dolgozókat beszélnek rá a vezetésre És szerelőket, mérnököket. Besegítő szerződéssel vezetnek a főállás mellett.
Többnyire fizetéssel oldódnak meg az emberrablások Többnyire váltságdíjfizetéssel oldódnak meg az emberrablások - mondták szakértők a nigériai kalózok fogságából kiszabadult magyar tengerész esete kapcsán az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában
Elmondjuk, melyik nap ébredünk fagyközeli hajnalra Ma viszont sokat fog esni az eső.
Emlékmű lesz az a texasi baptista templom Emlékmű lesz a texasi Sutherland Springsben az a baptista templom, ahol november 5-én egy ámokfutó tömegmészárlást követett el - közölte az amerikai sajtó hétfőn
Párizs - Németországba vezet egy feltáratlan szál Németországba vezet az iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet két éve Párizsban végrehajtott merényletsorozatának egy feltáratlan szála, amely valószínűleg a dzsihadisták európai hálózatának egy fontos tagjához vezet - írta hétfőn a Die Welt című lap

Top hírek:
A Fidesz jolly jokere Sikeres nemzetközi karrier helyett a pártpolitikát választotta, évtizedekig a háttérben dolgozott, de most már övé az egyik legfontosabb pozíció a Fideszben. Portré Hidvéghi Balázsról.
Nem lesz egyszerű idén téli gumira cserélni Kevés a szakember, ezért drágább lesz a gumicsere.
Elkezdték az 1-es villamos meghosszabbítását, panaszkodnak a lakók Útlezárással, egyirányúsítással és kavarodással indult az építkezés a fővárosi 1-es villamos tervezett pályája mellett az ATV szerint.
Hármas karambol a Kamaraerdei úton Három autó ütközött a Torockó utcánál.
Nagykövet lesz Altusz Kristóf, a kormány CEU-főtárgyalója Orbán Viktor volt kabinetfőnöke Bécsben lesz misszióvezető, Csiszár Jenő elődje Havannában.
Nagykövet lehet Orbán volt kabinetfőnöke és a CEU-ügyi főtárgyaló is Négy nagykövetjelöltet hallgat meg hétfőn a parlament külügyi bizottsága, köztük van Orbán Viktor volt kabinetfőnöke és a kormány CEU-ügyi főtárgyalója erősítette meg két egymástól független forrás az Index értesülését.