A pszichológus kamara előnyére válna a szakmának

A Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének vezetőhelyettese szerint a magyar pszichológus kamara létrehozása nagy előnyére válna a szakmának

2017. július 1. 10:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyurcsány Matolcsy szemeivel viccelődött Polt Péterre pedig már csak tyúkpereket bízna.
A polgármester beszólt Szijjártó telefonos kampányának Dráveszerdahely vezetője szerint akkor kellett volna konzultálni, amikor 11 milliót elvettek tőlük.
"2018 tavaszán valami változás jöhet" - egyre titokzatosabb az Index volt első emberének új projektje Még több követőt vár, kér és egyértelműbben a politikai tér felé mutat Dudás Gergely, aki a Facebookon élő videóban beszélt a vasárnap este bemutatandó új projektjéről, a Politisről.
Erkölcsi forradalmat hirdetett Majtényi László A Közös Ország Mozgalom választási nagygyűlésén egy sor civil, többek között Vágó Gábor, Ács Sándorné, Majtényi László és Törley Katalin mellett politikusok, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Molnár Gyula is felszólalnak. A végén pedig Gulyás Márton bejelent.
Tények és tévhitek a fogkőről Van, akinek sosem volt, más pedig egész életében küzd vele, és sajnos sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már késő.
A látszatfüggetlenségtől a Jobbik nyílt szolgálatáig Vonáék pártsajtójává tette Simicska Lajos az ellenzéki média színe-javát.

Top hírek:
A baloldal továbbra is félrevezeti az embereket A Fidesz mindenkit arra kér, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban.
Fekete-win-win-Győr
És akkor a költőnő belemarkolt Gyurcsány Ferenc fenekébe Akkor még más idők jártak: Karafiáth Orsolya fogadásból belemarkolt a regnáló miniszterelnök fenekébe. És még egy elképesztő mondatot is mondania kellett. Megtette.
Kamionnal ütközött két autó a 4-es úton A Monor felé vezető oldalt félpályán lezárták.
Závecz: Toronymagasan vezet a Fidesz, izmosodik a DK, zuhan az MSZP A Závecz Research friss adatai szerint a Fidesz felfele szálló ágban van, a második legerősebb politikai erő a Jobbik, és a DK erősebb az LMP-nél.
Radó Péter: Az iskola a tanulás egy jelentős részéből kiszorul Nem tudjuk megjósolni, mi vár a negyedik ipari forradalom nyomán a mai gyerekekre, az oktatásnak arra kell képessé tenni őket, hogy alkalmazkodni tudjanak a ma még nem is látható világhoz. Az iskola funkciói a közeljövőben alapvetően megváltoznak, az egyéni tanulói utak, a bármilyen helyzetben felhasználható készségek kerülnek előtérbe.