Iraki migránsokat fogtak el a magyar határnál

Hat gyerek is volt köztük.

2017. július 1. 14:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Vonát is megkeresték az Orbán külföldi bankszámlájáról szóló dokumentumokkal Vona Gábor ma már nem venne fel gárdamellényt, és míg gyerekkorában pedig előszeretettel vetett szárnyatépett legyeket pókok közé, most a pókkal kezdené az elszámoltatást - erről a Jobbik-elnök egy csütörtök esti rendezvényen beszélt, ahol arról is kérdeztük, hogy mit gondol Simicska médiabirodalmának átalakulásáról, mikor találkozott utoljára az oligarchával és arról, lesz-e együttműködés a többi ellenzéki párttal az egyéni körzetekben.
Tehervonatra mászott és súlyos áramütést kapott egy tini Nagykőrösön Hozzá sem kellett érnie a vezetékhez, kigyulladt.
Borús, esős idő lesz ma Napközben többfelé várható eső.
Közel hétezer dolgozót bocsát el a Siemens világszerte A leépítés mellett üzemeket zár be a német gépipari konszern az erőművi, valamint a hajtómű és gázturbina üzletágának nehézségei miatt - jelentette be csütörtökön a vállalat
Nemzeti konzultáció indul Erdélyben Nemzeti konzultációt indít Erdélyben a Magyar Polgári Párt (MPP). A kérdőíves, valamint a fórumokból és sajtókampányból álló konzultáció során egyrészt a politikai és a civil szervezeteket, másrészt az erdélyi magyar embereket kérdezik meg a román alkotmánymódosításról és az autonómiáról –...
0 fok, felhők, zivatar Ez vár ránk hétvégén.

Top hírek:
Gyurcsány üzletfele a Fidesznél is jól fekszik Erdős Ákos nyomdája gyárthatja a lottózók játékoskártyáit, amit a pénzmosás elleni harc miatt vezettek be. A rendszert novemberre ígérték, de még várat magára.
Az önkormányzatok nem korlátozhatják a politikai rendezvényeket döntött a Kúria A gyülekezési szabadság alapvető jog, az önkormányzatoknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy korlátozzák mondta ki a Kúria egy október 31-én kelt, de a Magyar Közlönyben csak november 15-én közzétett határozatában, és megsemmisítette egy 2015-ös gödöllői helyi rendelet vonatkozó részét.
Egy hete kómában van Stadler József Néhány napja állítólag papot hívtak hozzá.
Összeveszett a barátnőjével, majd többször megrúgta a kutyáját A fővárosi rendőrök egy családi veszekedéshez vonultak ki még március 13-án, az esti órákban. Amikor a járőrök odaértek, a lakásban egy sérült kiskutyára figyeltek fel.
Kínaiak ezrei érkeztek tavaly a kormány engedélyével Az elmúlt évekhez képest tavaly kimagaslóan sok tartózkodási engedélyt állítottak ki az EU tagállamaiban nem uniós állampolgárok részére. Főként ukránok, szíriaiak és amerikaiak voltak a kedvezményezettek az Eurostat jelentése szerint.
Kigyulladt egy családi ház A házat éppen felújítják, ezért nem volt bent senki.