Kigyulladt egy pesti lakás

Nincs sérült.

2017. július 1. 17:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Molnár szerint hamarosan meglesz a megállapodás a simlis, ügyeskedő baloldali partnerekkel Az MSZP meg akar állapodni a választási együttműködésről. Nemsokára meg is fog. Ha az együttműködő partnerek nem simliskednek tovább. Feladat az új szavazók szerzése. Az MSZP akkor is hasít, ha elfogy körülötte a levegő. Kormányváltásra készül. Megpróbáljuk értelmezni Molnár Gyulának az MSZP-s nőtagozat előtt elmondott szavait.
Soros az elmúlt napokban Brüsszelben járt és eligazítást tartott Egy fénykép bizonyítja, hogy a bevándorláspárti spekuláns az EP-jelentését előkészítő képviselővel találkozott.
"Halló, jónapot kívánok, Szijjártó Péter vagyok"
Gyurcsány schmitteli Botkát: fizessenek a gazdagok! Stand up comedis elemekkel dúsítva mutatta be Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a párt választási programját Salgótarjánban.
Hargita megyében annyi medve van, mint Finnországban Hargita Megye Tanácsának kezdeményezésére közvitát szervezett pénteken a szenátus környezetvédelmi bizottsága a medvekérdésben – tájékoztat közleményben az RMDSZ
18 ország tiltja be a szénerőműveket A bonni klímakonferencián jött létre az új szénellenes szövetség, mely 2018-ra, a lengyelországi klímakonferenciára már 50 tagot szeretne számlálni

Top hírek:
A baloldal továbbra is félrevezeti az embereket A Fidesz mindenkit arra kér, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban.
Rágyújtotta a házat Balástyán egy idős nőre Alig tudott kimenekülni az asszony.
Fekete-win-win-Győr
És akkor a költőnő belemarkolt Gyurcsány Ferenc fenekébe Akkor még más idők jártak: Karafiáth Orsolya fogadásból belemarkolt a regnáló miniszterelnök fenekébe. És még egy elképesztő mondatot is mondania kellett. Megtette.
Kamionnal ütközött két autó a 4-es úton A Monor felé vezető oldalt félpályán lezárták.
Závecz: Toronymagasan vezet a Fidesz, izmosodik a DK, zuhan az MSZP A Závecz Research friss adatai szerint a Fidesz felfele szálló ágban van, a második legerősebb politikai erő a Jobbik, és a DK erősebb az LMP-nél.