Na tessék, ötvenketten milliomosok lettek

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. A jövő héten már 2,05 milliárd forint lesz a főnyeremény.

2017. július 1. 20:07

A cikk folytatása...Friss hírek
Taxisokat támadtak meg Budapesten Néhány nap alatt öt sofőr került bajba - tudta meg a Tények.
Felgyújtott egy sündisznót, vádemelést javasol a rendőrség Egy 20 éves férfi volt a tettes.
Bíróság elé állhat az élő sünt felgyújtó férfi A rendőrök lezárták a nyomozást, vádemelésre tettek javaslatot.
Vonát is megkeresték az Orbán külföldi bankszámlájáról szóló dokumentumokkal Vona Gábor ma már nem venne fel gárdamellényt, és míg gyerekkorában előszeretettel vetett szárnyatépett legyeket pókok közé, most a pókkal kezdené az elszámoltatást erről a Jobbik-elnök egy csütörtök esti rendezvényen beszélt, ahol arról is kérdeztük, hogy mit gondol Simicska médiabirodalmának átalakulásáról, mikor találkozott utoljára az oligarchával és arról, lesz-e együttműködés a többi ellenzéki párttal az egyéni körzetekben.
Tehervonatra mászott és súlyos áramütést kapott egy tini Nagykőrösön Hozzá sem kellett érnie a vezetékhez, kigyulladt.
Borús, esős idő lesz ma Napközben többfelé várható eső.

Top hírek:
Gyurcsány üzletfele a Fidesznél is jól fekszik Erdős Ákos nyomdája gyárthatja a lottózók játékoskártyáit, amit a pénzmosás elleni harc miatt vezettek be. A rendszert novemberre ígérték, de még várat magára.
Az önkormányzatok nem korlátozhatják a politikai rendezvényeket döntött a Kúria A gyülekezési szabadság alapvető jog, az önkormányzatoknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy korlátozzák mondta ki a Kúria egy október 31-én kelt, de a Magyar Közlönyben csak november 15-én közzétett határozatában, és megsemmisítette egy 2015-ös gödöllői helyi rendelet vonatkozó részét.
Kínaiak ezrei érkeztek tavaly a kormány engedélyével Az elmúlt évekhez képest tavaly kimagaslóan sok tartózkodási engedélyt állítottak ki az EU tagállamaiban nem uniós állampolgárok részére. Főként ukránok, szíriaiak és amerikaiak voltak a kedvezményezettek az Eurostat jelentése szerint.
Összeveszett a barátnőjével, majd többször megrúgta a kutyáját A fővárosi rendőrök egy családi veszekedéshez vonultak ki még március 13-án, az esti órákban. Amikor a járőrök odaértek, a lakásban egy sérült kiskutyára figyeltek fel.
Egy hete kómában van Stadler József Néhány napja állítólag papot hívtak hozzá.
16 milliárd Ft innovációs támogatást nyert 80 vállalkozás Összesen 16 milliárd forint innovációs támogatást nyert 80 közép-magyarországi vállalkozás jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó új termék, prototípus vagy technológia fejlesztésére - közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) csütörtökön az MTI-vel