Boltot rabolt, 20 perc alatt elkapták

Egy kiskunfélegyházi üzletből próbált pénzt lopni a 25 éves férfi, de a járőrök rövidesen utolérték.

2017. július 1. 21:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Több tucat trolit és villamost kap Budapest uniós pénzből Hatvan Solaris-Skoda trolibusz és 26 CAF érkezhet.
Nem tartogat meglepetéseket a mai időjárás Borongós napra kell számítani.
Mínuszra ébred az ország Délen kisebb eső, szitálás is előfordulhat.
Szanyi és tsa
Robbanásveszélyes a leszboszi migránstábor Általános sztrájkot jelentett be jövő hétfőre Szpírosz Galinosz leszboszi polgármester szerdán a szigeten lévő menekülttáborokban uralkodó drámai helyzet miatt
Hősugárzóval fűtik a csepeli mentőállomást Másfél hete elromlott a kilenc éve beépített kazán a csepeli mentőállomáson. Az ott dolgozók szerint már négy-öt éve sem működött tökéletesen, ezért a hidegebb napokon beindítottak egy hősugárzót is.

Top hírek:
Új projektbe kezd az Index volt főszerkesztője, honlapja már visszaszámol A Politis.hu domain alatt indulásra vár egy honlap. Annyit tudni, hogy Dudás Gergely, az Index volt főszerkesztője áll mögötte. Vasárnap este a Facebookon jelenti majd be, mire készül.
Radó Péter: A kutyát sem érdekli a tanterv Az iskola a tanulás jelentős részéből kiszorul, az egyéni tanulói utak, a bármilyen helyzetben felhasználható készségek kerülnek előtérbe foglalja össze Radó Péter, mi várható az oktatás világában. A magyar iskola egyelőre épp az ellentétes irányba mozdult.
Fidesz: a valóságtól elrugaszkodott képviselők büntetik Lengyelországot Nemzeti belügyekbe avatkozik pár valóságtól elrugaszkodott képviselő a magyar kormánypárt szerint. Szám szerint 438.
Nigériában elrabolt magyar: a TEK még mindig keresi a túszejtőket Október végén írtunk arról, hogy kalózok raboltak el hat embert, köztük egy magyart Nigériában. A férfi már hazajött, de a terrorelhárítóknak akad még dolguk.
Az ENSZ is pozitív példaként mutatja be a paksi bővítést Többen megdicsérték a Paks II. beruházás környezeti hatásvizsgálati eljárását - írja Aszódi Attila államtitkár.
Egy parkolóban hagyták a migránsokat az embercsempészek Elromlott a kocsijuk, ezért nem tudtak továbbmenni