Több órás várakozás Röszkén

Intenzív a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

2017. július 29. 10:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Öt autó karambolozott, nagy a dugó az M5-ösön Összeütközött öt gépkocsi péntek délután az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, a 27-es kilométernél.

Friss hírek
Rönkház lángja világította be este a Petőfi utcát Bánkon Kigyulladt egy száz négyzetméteres kétszintes rönkház szerda este a Nógrád megyei Bánkon.
Tarlós fizettetne Garancsival, ő állítja, nem tartozik Újabb ötéves pályázatot írt ki a Fővárosi Közgyűlés az elefántfüleknek is nevezett köztéri hirdetési felületek használatára. A pályázatot az ellenzék szerint az Esma Zrt.-re, Garancsi István cégére szabták, pedig az évek óta nem is fizet a használatért.
Rendőrök őrzik az M5-ösön történt lövöldözés túlélőjét A férfi hat lövést kapott.
Török Gábor: Az emberek telítődtek Sorossal A választóknál ez a téma már telített, csak a megerősítésre alkalmas, a meggyőzésre már biztosan nem értékeli a Soros-tervről szóló konzultációt Török Gábor a Heti Válasznak.
BKV: Nem biztos, hogy rozsda, ami rozsdának látszik a 3-as metrón Szerintük az is lehet, hogy csak a lemosott kosz rakódott oda.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.

Rekord mennyiségű drogot foglaltak le egy éjszaka alatt Röszkén videók Egy szerb és egy bolgár rendszámú Fiat Ducatót szedtek szét a pénzügyőrök a röszkei határátkelőnél, mint utólag kiderült, nem hiába. Mindkét fogás szombati, de a NAV és a rendőrség is hétfő hajnalban...

Top hírek:
Szirénázó tűzoltóautó ütközött egy teherautóval Egy ember megsérült.
Nincs is jobb hely Bayer Zsolt könyvének bemutatójára, mint a kormányhivatal nagyterme A részvételt gov.hu-s emailcímen kell jelezni. A hivatal szerint ez csak terembérlés, Bayer pedig "az állam által kitüntetett író".
Tarlós a 3-as metróról: Egyetlen liftet sem fogunk kispórolni Az ellenzék felvetette, hogy minden állomás legyen akadálymentes.
Az áron aluli szerződés is tiltott pártfinanszírozás A 2014 óta lévő szabályozásra figyelmeztet a Számvevőszék.
Nem történt ilyen 65 éve a törökök és görögök között Recep Tayyip Erdogan személyében hatvanöt év után először látogat török államfő csütörtökön Görögországba.
Félmilliót kaphat, ha felismeri ezt az arcot Egy szolnoki dohányboltot rabolt ki ez a férfi.