Egyre szánalmasabb hazugságokba keveredik a Momentum a tízmillióiról

Újabb pénzügyi botrány az olimpiaellenes pártban, nem mondják meg, miből szerveztek fesztivált.

2017. július 29. 10:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fontos támasz felé tart a MOL - technikai elemzés Maradt a negatív momentum az olajvállalat árfolyamánál.
Ha Lehel László nem tudja tisztázni magát és ügynökmúltját, hagyja el az országot! Az Együtt, a Momentum és a Jobbik is harcias közleményt adott ki, miután Lévai Anikó megint a lebukott besúgóval fotózkodott.
A Momentum segíteni hívja Timmermanst A liberálisok európai frakciójának vezetője, az egykori belga miniszterelnök, Guy Verhofstadt aláírta a Momentum népszavazási kezdeményezését a civiltörvény ellen.
A belga fogtündérrel erősít a Momentum A nagykörúti Momentum Mozgalom a Soros által fizetett, magyargyűlölő Guy Verhofstadttal kampányol az amerikai tőzsdecápa által kitartott álcivil szervezetekért.
Timmermans Budapestre jön Az Európai Bizottság második emberét a Momentum elnöke hívta meg.
A Momentum is beállt az MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd-LMP jelöltje mögé A jövő heti solymári időközin teljes lesz a baloldali összefogás. A Jobbik pedig nem indul.

Hollik: Soros egyértelművé tette, hogy a 2018-as választások tétje Magyarország függetlensége Hazudik a Sorost védő Momentum, amikor a civiltörvény kapcsán a magyar civil társadalomra hivatkozik, mert csak a kizárólag politikai befolyásolással foglalkozó Soros-hálózatnak van gondja az átláthat...
Lesz KDNP-Momentum vita Hollik Istvánnal december elején, egy egyetemen tisztázzák majd a vitás kérdéseket.
Az LMP után a Momentum is ajtót mutatott Vona Gábornak Vona Gábor egyre kétségbeesettebb, bakikkal és bénázásokkal teletűzdelt politizálásának újabb fejezetéhez érkeztünk, miután az LMP-t követően már a nagykörúti, Momentumosoknak is ciki lenne a köpönyeg...
Az ellenzék megfejtette, miért nem politizálnak a fiatalok Rég, vagy sosem volt valamiben ekkora egyetértés az MSZP, a Jobbik, az LMP és a Momentum között.
Nagy verseny lenne Budapesten, ha most lennének a választások A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásának adatai szerint a Fidesz-KDNP előnye Budapesten is jelentős. A biztos szavazóknál 45 százalék szavazna a kormánypártokra, ha most tartanák a válas...
Szintet lépett Vona Gábor közeledése a baloldalhoz A Jobbik elnöke ilyet még nem mondott: hajlandó együttműködni bizonyos baloldali pártokkal. Célkeresztben az LMP és a Momentum szavazói.