Politico: Orbánék fittyet hánynak a strasbourgi tranzitzónás határozatokra

Az Emberi Jogok Európai Bírósága márciusban két ügyben is olyan határozatokat hozott, amelyek komoly csapásnak tekinthetők a mostani magyar kormány menekültpolitikájára. A Politico szerint ezt mintha nem hatná meg Orbán Viktorékat.

2017. július 29. 14:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Politico: A lengyel vezetés hazafias, nem autoriter Van alapja a lengyel kormánnyal szembeni kritikának, ám teljesen abszurd fasizmussal vádolni a varsói vezetést véli a politikai hetilap európai kiadásának lengyel vendégszerzője.
Magyar Hírlap: Leáldozott a börtönzsúfoltsági kártérítési perekre épülő "iparágnak" Az Emberi Jogok Európai Bírósága elfogadta a magyar állam által meghozott intézkedéseket - mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a bíróság legújabb döntésére hivatkozv...
Későn kaphat új esélyt Silvio Berlusconi Meghallgatást tartott Silvio Berlusconi ügyében szerdán az Emberi Jogok Európai Bírósága, de döntést várhatóan csak hat hónap múlva hoznak, így várhatóan már nem lehet miniszterelnök-jelölt a milliárd...

Londonból Amszterdamba költözik az Európai Gyógyszerügynökség A lépés a brexitnek köszönhető. (Politico)
A Brexit atyja is a magyar kormány sorosozását fújja Nigel Farage ugyanazokat a szólamokat adta elő, mint amiket Orbán Viktorék szoktak puffogtatni: Soros-bérenceket keresett az EP-ben.
Fejezetek a Politico hazugsággyűjteményéből Lássuk akkor, hogyan születnek a sajtóhazugságok.