A harmadikról dobtak ki tengerimalacokat Ajkán

Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség az ajkai tengerimalacok ügyében.

2017. július 29. 17:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Présgépbe szorult, levágták a kezét Préselőgépbe szorult egy nő keze Ajkán és tíz percig nem is tudták kiszabadítani. Az orvosok szerint a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a roncsolt kézfejet már csak amputálni lehetett. A nő azt m...
Egészségügyi feladatokról tartott részországgyűlést az MSZP Az egészségügyet érintő problémák és lehetséges megoldásuk volt a fő témája az MSZP Ajkán tartott csütörtöki részországgyűlésének.

Friss hírek
Ilyen gyönyörű a havazás a Mecsekben A Mecsekbe kiadós havazással köszöntött be a tél.
Két kisgyermek halt meg egy kigyulladt házban Fülöpszálláson Egyiküket a rendőrök próbálták meg újraéleszteni, a másikon egy hozzátartozó próbált segíteni.
Egy ember holttestét találták meg egy porvai háztűznél Még vizsgálják, hogy az áldozat a tűz miatt halt meg, vagy már korábban életét vesztette.
Itt a bejelentés: Karácsony lehet a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely az MSZP színpadáról megüzente, ha kell, jön, Molnár Gyula pártelnök a rendezvény végén bejelentette, azt javasolja a párt elnökségének, fogadják el a Párbeszéd ajánlatát.
Merkel gyengülése jól jött Orbánnak, még nem kell állást foglalnia a föderatív Európáról A tavaszi választásokig biztos nem kell kiterítenie kártyáit, de később ezt nem spórolhatja meg. Ha pedig beindul a reform, gyorsan kiderülhet, hogy az unión kívül nincs élet, s ha van élet, az nem olyan.
Arénakoncertet ad februárban a 100 Tagú Cigányzenekar Évadnyitó koncertet ad február 25-én a 100 Tagú Cigányzenekar a Papp László Budapest Sportarénában

Ellenszélben - Ajkán minden csütörtökön avatnak Vajon miként boldogulhat egy NER-en kívüli polgármester és települése?
Hír: Munka és megélhetés A munkára és a megélhetésre fókuszált az MSZP részországgyűlése a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán csütörtökön, az ellenzéki pártnak korábban Hajdúszoboszlón és Egerben volt hasonló rendezv...

Top hírek:
Századvég: Tovább erősödött a Fidesz-KDNP A biztos szavazó pártválasztók és a teljes népesség körében is nőtt az előny.
Saját otthonba költözhetnek a fogyatékos emberek Szociális otthonokból valódi otthonokba költözhetnek a fogyatékkal élők
Pótlóbusz jár a 2-es metró helyett egy szakaszon Egy Alstom szerelvény hibásodott meg.
Itt a bejelentés: Karácsony lehet a közös miniszterelnök-jelölt Karácsony Gergely az MSZP színpadáról megüzente, ha kell, jön, Molnár Gyula pártelnök a rendezvény végén bejelentette, azt javasolja a párt elnökségének, fogadják el a Párbeszéd ajánlatát.
Szorgalmasan törölgeti Pócs János a gyalázkodó kommenteket A világhírt hozó bejegyzés után több ellenzéki párt Pócs távozását követeli.
Újabb megrázó vallomás jelent meg a zaklatással vádolt könyvkiadó házaspárról Hajdrák Tímea fotóriporter 16 éves volt, amikor a hetvenes évek végén megismerte Kárpáti Kamillt és Lőkös Margitot.