Megint nincs ötös a lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: nyerőszámok: 39 (harminckilenc) 46 (negyvenhat) 47 (negyvenhét) 78 (hetvennyolc) 85 (nyolcvanöt)     Joker: 2...

2017. július 29. 21:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
32,5 milliót az MTK-nak is leosztott a Szerencsejáték Októberben nemcsak Mészáros Lőrinc kulturális-művészeti cégének ítélt meg támogatást a Szerencsejáték Zrt.
Már a rendező is megbánta, hogy nem Joker lett a Suicide Squad főgonosza Ha David Ayernek lenne egy időgépe, biztosan visszamenne vele, hogy rendbe tegye a filmet.
Így nyerhettél a Luxor-on A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Mészáros Lőrinc művészeti vállalkozását a Szerencsejáték Zrt. és az NKA is támogatta Swing koncert és sanzon est vidítja a tendernyertest.
Így nyerhettél a hatos lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Elvitték az ötöst A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok:  1 (egy) 16 (tizenhat) ...

Batman: The Telltale Series - Néhány nap múlva jön az új epizód Kaptunk egy friss előzetest a következő részhez, amelynek középpontjában Joker és Harley Quinn áll.
A Nyomda gyárthatja a lottókártyákat Várat még magára az eredetileg novemberre meghirdetett játékoskártya, amit a pénzmosás elleni törvénynek való megfelelés érdekében akart bevezetni a Szerencsejáték Zrt. Az viszont már kiderült, hogy.....
Így nyerhettél a Skandináv lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 15-én megtartott 46. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
Egyre többet és többet költünk lottóra Nem lankad az érdeklődés a lottó iránt, idén közel 145 milliárd forintos bevételt vár a Szerencsejáték Zrt. a számsorsjátékok értékesítésétől, ami 5 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez...
A KENÓ nyerőszámai A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a november 11-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.
Ezekkel a számokkal nyerhetett a hatoslottón ezen a héten A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 44. héten megtartott hatoslottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 3 (három) 7 (hét) 16 (tizenhat) 19 (tizenkilenc) 27 ...