Remek számokat jelentett a BlackRock

Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.

2017. október 12. 10:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már a befektetéseink fölött is átveszik a robotok az uralmat Azok után, hogy a BlackRock felépített egy 1,3 ezer milliárd dolláros passzív alapokból álló birodalmat, a világ legnagyobb vagyonkezelője már olyan aktívan kezelt alapokon dolgozik, melyeket robotok....

Friss hírek
Már ennyien megnézték A Viszkist Kétszázezernél is többen váltottak jegyet Antal Nimród rendező legújabb, A Viszkis című akciófilmjére.
Vészhelyzetet okozott a heves esőzés Észak-Olaszországban Északnyugat-Olaszországban a jég, az olasz félsziget középső részén a heves esőzések miatti áradások okoztak vészhelyzetet. Emilia-Romagna tartományban ezer embert evakuáltak kedden az Enza-folyó áradása miatt.
Szakértő szerint korai volt Donald Trump döntése Korai volt Donald Trump amerikai elnök részéről, hogy elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként, annál is inkább, mert sem szövetségeseivel, de még saját embereivel sem egyeztette a lépést - jelentette ki Kis-Benedek László biztonságpolitikai szakértő kedden az M1 aktuális csatornán.
A hosszú távú ingatlan bérbeadók jobban járnak jövőre A hosszú távú ingatlan bérbeadók jobban járnak jövőre: már senkinek nem kell ingatlan bérbeadásból származó 1 millió forintot meghaladó jövedelme után 14 százalékos egészségügyi hozzájárulást (eho) fizetni, mindössze 15 százalék szja terheli az ingatlankiadást - hívta fel a figyelmet a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) keddi MTI-nek küldött közleményében.
A Dow Jones és az S&P 500 történelmi csúcson zárt A Fed holnapi kamatdöntése előtt a Dow Jones és az S&P 500 is új csúcsra tudott erősödni kedden.Itt vannak az új csúcsok 2017.12.12 22:15Az amerikai részvényindexek eltérően teljesítettek kedden: a...
Megdőlt a napi melegrekord Több helyen is megdőlt a december 12-ei napi melegrekord, csaknem 19 Celsius-fokos hőmérsékletet is mértek.

BlackRock: csak semmi pánik, folytatódik a rali Egyre többet olvasni arról, hogy sok profi befektető lufit kiált a részvénypiacokon, azonban a világ legnagyobb alapkezelőjének, a BlackRocknak a vezetője szerint egyelőre semmi ok a hisztériára. .....

Top hírek:
Magyarország elkötelezett Ukrajna nyugati beilleszkedése mellett Magyarország elkötelezett Ukrajna területi integritása, függetlensége mellett és a mellett, hogy beilleszkedjen a nyugati integrációs szervezetekbe, így az Európai Unióba - hangsúlyozta az Országgyűlés külügyi bizottságának négy tagja litván parlamenti képviselőknek írott válaszlevelében.
Így írok én... ÍGY ÍROK ÉN… az érdi SZEPES GYULA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT irodalmi pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára a MAGYAR KULTÚRA NAPJA alkalmából.
A Huawei az EU-ban elsőként Magyarországon kapott AEOC engedélyt Egyszerűsítették a kínai-magyar cég vámügyeit.
Összevissza küld számlákat az állami kukacég Van, hogy a fizetési felszólítást előbb küldik, mint magát a csekket.
"Ingyen Weboldal Pályázat": professzionális weboldalak díjmentes elkészítése tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével vállalkozások, induló vállalkozások, alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmé A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is) könnyen, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális színvonalú és felszereltségű weboldallal jelenhessenek meg az interneten
A takarékokban is jelentkezhetnek majd munkára a nyugdíjasok Ha kész lesz az informatikai rendszer, akkor elég lesz a takarékszövetkezethez bemenni, hogy tájékozódjanak az elérhető munkákról.